Älskar livet som mamma och är stolt över mina barn.

Godmorgon ja då var snart denna vecka slut och jag myser lite i soffan med en god kopp te framför mig. Har lite inplanerat i dag men sen är det mys med mina troll som gäller och kanske kan vi se någon film. Dem gillar det lika mycket som mig så det är något vi försöker göra ofta. Att vara mamma är något jag verkligen älskar och att få se sina barn växa upp till starka och duktiga unga vuxna gör mig stolt. Och ja jag är stolt över alla mina barn även om jag ibland kan vara bekymrad över dem val dem gör så har jag lärt mig att lita på dem för dem gör sina val utifrån sina liv och önskningar dem har. Och ja dem gör mig stolt varje dag även om dem inte tror det.

Får se om vi tar oss tid att göra en sats risgrynsgröt, den blir så bra i slowcookern och trollen älskar det så ja jag kommer göra det många gånger i år. För det är något vi gillar att äta till frukost.
Så den kan nog puttra medans jag lyssnar på handledningen som var i fredags, vi fick lite instuderingsfrågor då som jag ska gå igenom och ja jag kan lika gärna börja idag så får jag göra klart det i morgon sen.

Men nu tänker jag mysa ner mig en stund till innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Livet som mamma/ förälder är er evig resa
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det är det verkligen 💖
nouw.com/positiv5barnsmamma