Älskar föreläsningar och det är ju aldrig fel att lära sig något.

Vilken dag! Men den har varit så rolig även om jag är öm i "rumpen" av allt sittande. Första föreläsningen var en där vi fick prova tejpning och sen även kika lite på benstatus och ja det var väldigt intressant och man fick en hel del tips när det gäller tejpning av fötterna och dem som vart tejpade kände skillnad och att det kändes bättre efteråt. Så japp mina barn vet vad jag vill träna på i helgen haha
Sen på eftermiddagen var det en föreläsning om nagel och hud svamp och ja det var intressant och sen få se vilken typ av produkter man kan använda och som vi som färdiga medicinska fotterapeuter kan erbjuda våra kunder sen. Väldigt intressant.
Men det var mastigt även om det var intressant så jag är helt slut nu och bara slappar framför tv:n.

Gillar verkligen föreläsningar och man kan lära sig så otroligt mycket på dem. Och jag undrar varför inte man går på fler än man gör hihi
Men ja det ska ju vara något man är intresserad av också. Och börjar man titta så finns det massor och alla är inte i utbildningssyfte även om det aldrig är fel att lära sig något. Och vem vet vad du kan lära dig när du går på en föreläsning.

Men nu kommer jag mysa ner mig och titta på tv:n en liten stund till innan det är dags att sova så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer