Älskar att jobba hemifrån med hälsoprodukter och se vilken skillnad dem kan göra för andra.

Godmorgon mitt i veckan redan och jag njuter med en kopp kaffe och lyssnar på en föreläsning på engelska där ägaren av företaget jag jobbar med just nu berättar lite kortfattat vad produkterna gör och lite om hur man kan tjäna pengar och det jag gillar mest med detta är att jag kan jobba med alla och inte bara dem som bor i Sverige utan det är globalt och när man går med som distributör så planterar dem ett träd i ditt namn, vilket jag kan tycka är bra. Jag gillar verkligen produkterna och även om jag bara använt en produkt så har jag märkt vilken skillnad den gjort för mitt mående. Och jag hör vad dem andra produkterna gjort för andra så jag ser fram emot att få testa dem också. Visst många tycker detta är dyrt och ja det kanske man kan tycka men går det att prissätta sin hälsa och välmående?

Det är en grå morgon och solen gömmer sig bakom molnen men det gör inget för jag myser inne med mina trollungar och vi får skapa vårat egna solsken idag och ja vi kanske ska måla lite... Eller bara spela spel och mysa... Ja vi får se vad vi ska hitta på för roligt.
Men jag har lite jag skulle vilja pyssla med så vi får se om tjejerna vill hänga på eller om dem hellre vill umgås med sina vänner.
Ja tonåringarna är sällan hemma utan mer med sina kompisar och ja det är den perioden i deras liv så jag har accepterat det men jag gillar när dem är hemma också.

Myser ner mig en stund till innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Godmorgon ännu har vi fått en ny dag att ta tag i
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Godmorgon Bettan ja det har vi verkligen
nouw.com/positiv5barnsmamma