Älska mig, hata mig eller tyck vad du vill men jag kommer aldrig sluta skina.

Älska mig, hata mig eller tyck vad du vill men jag kommer aldrig sluta skina.

Nej oavsett vad andra tycker eller tänker om dig så är det ju ditt liv du lever inte någon annans och varför ska du då kuva dig själv? Nej fortsätt skina som du alltid gör och njut av ditt liv så som du alltid gör.
För det är ditt liv och det är bara DU som ska leva det!
Och vad spelar det då för roll om någon har en åsikt om hur du lever?

Ja vi kommer möta dem alla, dem som älskar oss, hatar oss eller dem som kommer ha åsikter om oss men strunta i vad andra tycker och fortsätt leva ditt liv som du alltid gör för det är väl ändå DU som ska leva ditt liv?
Eller ska andras åsikter få påverka dina val?
Ja klart man anpassar sina val ibland men det kan vara för att du vill och för att du lyssnat på någon som du älskar.

Som barn så bestämmer dina föräldrar vad som är bäst för dig och ja det kan vara svårt som förälder när man ser hur barnen lever sina liv som vuxna när dem kanske är destruktiva i sina beteenden och misshandlar sig själva (genom missbruk av olika slag, eller sjukdomar) och ja det är lätt att ha åsikter om andras sätt att leva.
Men det är ju deras val att leva så som dem gör inte ditt. Och om ditt barn missbrukar så det är väl klart man vill hjälpa dem MEN vill dem bli hjälpa? Nej alla gånger inser dem inte själva att dem har problem.
Och ja då är det svårt att bara stå och titta på MEN man får inte glömma det är deras val och deras liv det enda man kan göra i det läget är att ta ett steg tillbaka och inse att du inte kan göra så mycket utan du måste låta dem skina på sitt sätt som dem vill inte p ådet sätt som du vill dem ska skina.

Men det är deras liv på samma sätt som du lever ditt liv med dem val du gör.

Gillar

Kommentarer