Älska mig ... för den jag är, inte för det du vill att jag ska vara.

Love me... for who I am, not for what you want me to be. That's how you will get the best of me.

Älska mig ... för den jag är, inte för det du vill att jag ska vara. Så kommer du att få det bästa av mig.

Även om jag inte är den du vill jag ska vara så acceptera den jag är och älska mig för den jag är. Jag är jag och du är du och vi hade båda olika förutsättningar för att bli den vi är idag och även om du inte är den jag vill du ska vara så accepterar jag dig för den du är och älskar dig för den du är inte för den jag vill du ska vara.
När vi älskar varandra som dem vi är så kommer vi få det bästa av varandra.

Ja varför ska man försöka förändra en annan människa bara för att den inte är så som jag vill?
Vi är ju alla olika och har olika saker att gå igenom i livet som skapar den vi är idag.
Är du inte nöjd med den jag är så är jag kanske inte den du söker.

För att få det bästa från en annan människa så älska den precis så som den är. Ja det kan vara svårt ibland men då kanske det ändå inte är just den personen du sökt. Och då är det bara att leta vidare.
Ja det låter så enkelt men det är aldrig enkelt.
För även om du älskar en person så kan det vara jättesvårt att se på när den förstör sitt liv om och om igen och ja även om du skulle vilja förändra den personen så den inser vad den gör så kommer det aldrig bli bra.
Du kan bara acceptera att personen är som den är och du har ett val om du vill se på eller gå din väg och låta den få förstöra sitt liv igen utan att du kan göra något.

För kan du inte älska mig för den jag är så kommer du inte få det bästa från mig. Även om vi försöker så varje gång du försöker förändra mig att bli någon annan som du kan älska så blir det inte jag och det bästa av mig kommer sällan fram då.

Gillar

Kommentarer