Älska dig själv först, för det är den du kommer att spendera resten av ditt liv med.

Love yourself first, because that's who you'll be spending the rest of your life with.

Älska dig själv först, för det är den du kommer att spendera resten av ditt liv med.

Ja den viktigaste personen i ditt liv är den du ser i spegeln varje dag, för om inte du fanns hur skulle livet se ut för de runt dig?
En del kanske inte ens skulle finnas till om inte du fanns och det hade varit en stor förlust för världen.
Så se dig själv som den unika och väldigt speciella person du faktiskt är.

Även om vi alla har fel och brister så den du är, är den du kommer få leva med för resten av ditt liv så varför inte behandla dig själv med respekt och kärlek. För om inte du älskar dig själv, hur ska då andra veta hur de ska kunna älska dig?
Du är värd att älskas och ju mer du lär känna dig själv desto mer kommer du älska den du är. Jag vet att det är svårt att förstå detta ibland, och jag vet att jag har fått jobba en hel del på min kärlek till mig själv. Men jag lovar när jag insåg att jag var värd att älskas så förändrades mycket i mitt liv, jag vågade ta plats och jag vågade säga ifrån.

Och idag kan jag säga att jag älskar mig själv och jag är stolt över den jag är idag, men det har tagit mig lång tid att komma dit där jag är idag och många tårar har det blivit. Men jag älskar mig själv med alla mina fel och brister jag har, för jag är medveten om att jag är den jag ska stå ut med för resten av mitt liv och då är det lika bra att göra det bästa av situationen och att älska sig själv innebär att du vill bara det bästa för dig.

Gillar

Kommentarer