Allt som har makt över dig lär dig hur du tar tillbaka din makt. Allt du hatar lär dig ovillkorlig

Anything that annoys you is teaching you patience.
Anyone who abandons you is teaching you how to stand up on your own two feet.
Anything that angers you is teaching you forgiveness and compassion.
Anything that has power over you is teaching you how to take your power back.
Anything you hate is teaching you unconditional love.
Anything you fear is teaching you courage to overcome your fear.
Anything you can't control is teaching you how to let go.

Allt som irriterar dig lär dig tålamod.
Den som överger dig lär dig hur du står upp på dina egna två fötter.
Allt som irriterar dig lär dig förlåtelse och medkänsla.
Allt som har makt över dig lär dig hur du tar tillbaka din makt.
Allt du hatar lär dig ovillkorlig kärlek.
Allt du fruktar lär dig mod att övervinna din rädsla.
Allt du inte kan kontrollera lär dig hur du släpper taget.

Ja vi lär oss en massa saker när vi går genom livet och även om vi kanske inte ser det så lär vi oss även av dem som sviker oss eller dem som irriterar oss.
För när vi blir irriterade så lär vi oss ha tålamod och det där ordet "tålamod" är något jag verkligen kämpat med och ja i vissa situationer har jag verkligen tålamod medans jag i andra inte har något alls. Men man måste ha tålamod i vissa situationer även om man vill det ska hända redan nu eller allra helst i går. Men ja vissa saker tar tid på sig att bli färdiga.

Om någon överger dig så lär det dig hur du ska stå upp för dig själv och stå stadigt på dina egna två fötter.
Det kan vara svårt men är väldigt lärorikt och jag vet att man blir starkare även om man säger att ensam är du inte stark men tillsammans är man starkare och ja det är svårt att stå själv ibland men när ingen annan finns där och du är den enda som vågar står upp för det du tror på då blir du stark och jag lovar att även om du står själv så är du en inspiration för andra och så småningom kommer fler våga ställa sig upp och då är du inte ensam längre.

Det som irriterar dig eller tar din makt ifrån dig kommer lära dig förlåtelse och medkänsla men även hur du tar din makt tillbaka.
Du behöver förlåta dem och inse att dem kämpar med saker själva som dem kanske inte alltid kan hantera och då är det lättare att såra någon annan genom att irritera dem eller ta makten ifrån dem. Nej man behöver inte förlåta en person för deras dåliga beteende men man kan förlåta händelsen för att man själv ska kunna gå vidare.

Hat är något svårt men det kommer lära dig hur man älskar ovilkorligt och även om man kanske inte hatar någon direkt när man träffar den så kan det växa fram på samma sätt som kärlek. Och en person som utsätter andra för hemska saker kan bli föremål för din kärlek, inte ovanligt i olika gisslan draman där offret fått känslor för den som utsätter dem för dramat. Så linjen mellan hat och kärlek kan vara svår att se men om man hatar så kommer man även lära sig hur man älskar någon ovilkorslöst.

Att frukta något och ändå göra det kommer ge dig mod och det behövs om man vill övervinna sin rädsla.
Att inte kontrollera allt kan vara läskigt men väldigt nyttigt för då lär vi oss hur vi ska släppa taget.
Och även om vi inte kan kontrollera vissa saker så måste vi lära oss hur man släpper taget och litar på att det kommer lösa sig eller gå bra även om vi inte kontrollerar allt.

Det kan vara jättesvårt vissa av dessa bitar men även vara nyttigt för oss att inse att vi kan inte kontrollera allt och nej vi kan inte älska alla men vi an lära oss att förlåta och visa medkänsla och vi kan lära oss hur vi ska stå på egna ben och känna oss trygga med det.
Vissa saker kanske vi lär oss fort medans andra behöver vi mer tid på oss för att lära oss.

Gillar

Kommentarer