Allt förändras när du börjar avge din egen frekvens snarare än att absorbera frekvenserna runt dig.

Everything changes when you start to emit your own frequency rather than absorbing the frequencies around you,
when you start imprenting your intent of the universe rather than receiving an imprent from existence.

Allt förändras när du börjar avge din egen frekvens snarare än att absorbera frekvenserna runt dig,
när du börjar imponera din avsikt om universum snarare än att få ett förtryck från existensen.

Ja när du börjar inse ditt egna värde och din egen unika frekvens är unik och att den är värd lika mycket att lyssna på istället för att ta till dig all frekvens som är runt dig.
Din energi är den som ska avgöra inte den som är runt omkring dig i form av andra människor.

VI har alla vår egna energi som ger avtryck på dem runt oss men det är upp till oss alla att bestämma vilken sorts energi vi vill ha i våra liv.
Jo du har rätt att bestämma vilka du vill ha i ditt liv och vilka som skadar dig i form av dålig energi eller energi som inte får dig att må bra.
Och vi alla har rätt att få må bra så se till att du sänder ut rätt energi så du får stanna i dem personernas liv du vill ha kvar i ditt.

För på samma sätt som du har rätt att bestämma vilka du vill ha i ditt liv så har även andra samma rätt och ja ibland blir det som så att människor lämnar oss även om vi vill ha dem kvar i våra liv, men det enda vi kan göra då är att acceptera det och sen gå vidare och se till att dem som är kvar vill ha oss i sina liv.

Så när du börjar inse ditt värde och sänder ut den energin så kommer ditt liv förändra sig och även människorna runt dig kommer förändra sig för deras energi absorberas inte av dig längre utan du sänder ut din unika frekvens på samma sätt som dem gör.

Gillar

Kommentarer