Allt du gör är baserat på de val du gör.

Everything you do is based on the choices you make.
It's not your parents, your past relationships, your job, the economy, the weather, an argument or your age that is to blame.
You and only you are responsible for every decision and choice you make.
Period.

Allt du gör är baserat på de val du gör.
Det är inte dina föräldrar, dina tidigare relationer, ditt jobb, ekonomin, vädret, ett argument eller din ålder som är orsaken.
Du och bara du ansvarar för alla beslut och val du tar.
Så det så.

Ja vi gör alla olika val i våra liv och även om vi vill skylla på andra så är det du som i första hand väljer dem val du gör.
Nej du kan inte skylla på någon för du kan alltid göra dem val som är bäst för dig. Och även om du är i en destruktiv relation och anser du inte är värd bättre så har DU gjort det valet. Och ja jag vet att det kan vara svårt att ta sig ur ett sånt förhållande MEN klarar man inte det själv så kan man be om hjälp. Och nej det är ingen lätt sak att göra men du har det valet.
Och ja ibland kan det vara svårt att få omgivningen att inse att den du lever med är en person när andra är med och en person när du är själv med hen så har du ändå ett val.

Och det är ju så med mycket och även om livet blir en kamp så är det din kamp och du har gjort det valet, att du vill kämpa för det du tror på och för att du vill ha det du vill ha även om andra inte tycker att du ska ha det. Så gjorde du det valet att det kan vara värt att kämpa för.

Enda gången du inte har ett val är när du är ett barn och dina föräldrar väljer åt dig. Dem kanske väljer att flytta till en ny stad för att dem fått nytt jobb där och du tvingas lämna dina vänner. Men du har ett val att hålla kvar kontakten, om du är så stor så du kan det, eller att försöka få nya vänner på nya stället.
Ibland kan vi inte alltid styra över allt men vi har ett val HUR vi ska reagera på det.

Och ibland får vi stå för dem konsekvenserna som blir över våra val och nej även om vi inte ville ha dem konsekvenserna så är det det vi valde att göra som ledde till det som vart.
Så det du gör är baserat på dem val du gjort tidigare i ditt liv.
Så gör kloka val.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229