Aktivitetskalender för hela familjen.

Godmorgon ja idag blir det en lugn hemmadag med de bästa och sen får vi se vad mer dagen har att bjuda på. Men baka någon god kaka ska jag ändå göra så vi kan ha lite gofika under dagen sen, och vem vet om vi får besök eller inte sen.
Kanske tända en liten brasa sen om vi känner för det och även hämta lite paket kanske jag gör idag... Ja vi får se vad det kan bli men att slå in paket kommer det bli idag och sen gömma dem också så barnen får gissa och fundera lite på vad det kan vara och vem som ska ge vad till vem. Detta är en magisk tid vi har framför oss med många förväntningar och mycket hemlighetsmakeri som avslutas med den stora dagen, julafton!

Ska även börja göra familjens adventskalender med olika pyssel och saker vi ska göra från den 1 fram till den 24 december och ja några aktiviteter är klara och kommer njutas av men alla kommer inte vilja vara med på alla sakerna men ja detta är första gången jag gör en sån här aktivitetskalender för hela familjen men det ska bli roligt och spännande att se vad resten av familjen kommer tycka om den. Har ni förslag på vad man ska kunna göra? Baka pepparkakor och lussekatter är två saker men sen att göra lite pyssel ja vad ska man göra för pyssel och hur många såna saker kan man göra? Ja jag får klura lite och ni får gärna komma med förslag.

Myser ner mig en stund till innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram


Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Önskar er i huset en härlig första advent

nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Tack Bettan o vi önskar dig detsamma.

nouw.com/positiv5barnsmamma
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Mums det låter gott. Ha en underbar dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Tack o du med får ha en underbar dag

nouw.com/positiv5barnsmamma