Åkte iväg med lite återvinning och pluggande vart det idag.

Ja det där med återvinning är inte enkelt alla gånger, särskilt inte när det är fullt på alla återvinningsstationer. Den första jag åkte till där var det överfullt och en del hade lagt bredvid så jag valde att åka till en annan och ja det var ganska mycket där med men jag lyckades få in mitt också så jag var nöjd när jag åkte därifrån.
Hem och fixa lite kaffe och sen sätta mig och lyssna på dem föreläsningarna jag inte hann med förra veckan då jag jobbade. Och ja dem var intressanta och lärorika som vanligt.

När tjejerna slutade så valde jag att hämta dem med bil, egentligen är det gångavstånd men ibland så... Och sen drog vi iväg till affären för att handla lite och ja dem ville ju fika när vi kom hem så det var klart det fick följa med lite munkar och glass hem. Men även lite annat som behövdes fyllas på. Och sen fick tjejerna bestämma vad vi skulle äta idag och ja då vart det kyckling och vi gjorde en supergod kycklinggryta med ris och sen sallad till och jag tror alla gillade det för det var slut i alla grytor och skålar.

Nu myser jag ner mig i soffan en stund och kikar lite på tv innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer