5 dagliga påminnelser.

5 daily reminders

1. I am amazing
2. I can do anything.
3. Positivity is a choice.
4. I celebrate my individuality.
5 I am prepared to succeed.

5 dagliga påminnelser

1. Jag är fantastisk
2. Jag kan göra vadsomhelst.
3. Positivitet är ett val.
4. Jag firar min individualitet.
5 Jag är beredd att lyckas.

Detta är viktiga påminnelser till oss själva och något jag försöker ta till mig för även om inte andra tycker det så är jag faktiskt ganska fantastisk, för jag klarar av att leva mitt liv och jag har gått igenom så otroligt mycket som jag vet att inte många skulle klara av.
Och det är säkert samma sak med dig, du är fantastisk och du kan klara vadsomhelst bara du gör ett försök. Ja att vara positiv är ett val vi alla har varje morgon. Vi kan välja om vi vill vara positiv eller negativ just denna dag när vi vaknar. Det är ett val du har varje dag!
Ja låt oss fira våra individualitet och att vi kan klara oss själva. Nej vi behöver ingen annan som talar om för oss vad vi ska göra eller hur vi ska vara, utan det bestämmer vi själva och det är väl något att fira!
Ja var beredd på att lyckas med det du vill uppnå, för när du fokuserar och gör försök efter försök så kommer du lyckas till slut, så var beredd på just att lyckas.

När vi påminner oss själva om saker så fokuserar vi på det och kanske sår vi ett frö att vi är så där bra som andra verkar vara hela tiden och ja vi kanske borde inse hur bra och fantastiska vi egentligen är. För vi är fantastiska och helt enkelt värda att lyckas med det vi vill så länge vi inte skadar någon annan. Även om andra vill få oss att tro att vi inte kan klara något själv så vet jag att de är osäkra själva så dem måste kontrollera någon annan för att tro att de kan göra något.

Så påminn dig dagligen hur fantastisk du är och att du kan göra vadsomhelst, för det kan du om du bara litar på dig själv och din styrka du har inom dig. Den styrkan har ju tagit dig dit där du är idag. Och ja även om du inte gått själv så har du ändå gått och skapat den du är idag. Var stolt över den du är för det är du som gjort dem val som gjort att du kommit dit där du är i dag.


Gillar

Kommentarer