4:e Advent

Godmorgon ja idag är det söndag och 4:e advent så mitt sista arbetspass står på min agenda innan julledigheten börjar även för mig. Och det ska verkligen bli skönt att få vara ledig tillsammans med barnen under deras jullov. Men först ett kortare arbetspass innan jag får åka och handla och sen dra vidare hem till familjen. Och idag ska barnen få klä granen, jag måste bara släpa upp allt först haha och det kommer ta så långt tid tycker de (på samma sätt som de gör varje år) men den kommer bli jättefin och ja dem brukar vara nöjda sen så vi kanske ska ta och tända en brasa medans de gör den julefin.

Detta är en vecka då mycket hänt och jag har fått många besked och ja en del är kanske bättre än andra men de alla leder mig till något jag verkligen vill och drömmer om så det ska verkligen bli roligt att få sätta tänderna i det och se vart allt kommer leda mig.
Ska sätta mig i veckan som kommer och göra klart min affärsplan så den kan skickas in tillsammans med allt annat som behövs för att kunna få till det så som jag vill ha det men först ska jag rådfråga en expert om planen är bra eller om den behöver finslipas lite mer på.

Men det får vi ta senare i veckan som kommer nu börjar det bli dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig 4:e advent kram kram

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Nu har du liten härlig ledighet framför dig

nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det ska bli skönt.

nouw.com/positiv5barnsmamma