Här var det jäkligt tomt igen. Så kan det bli med smått hemma och noll ork att sitta och blogga när en har tid ensam! När fästmannen tar sig an lillskrutten och går på promenad så passar jag på att göra, för andra, tråkiga saker som att duscha eller tvätta eller skörda lite jordgubbar i farmville (OBS, exempel, vettefan vad spelet heter men man odlar saker och magikar grejer :p)

Annars då? Ja, nu är lillen ett år och tretton dagar, lite awkward sådär att säga dagarna också men innan första månaden har gått så... Ja, då får man leva med lite awkward!

Jag har i alla fall börjat arbeta igen och det är helt sjukt skönt att få vara mig själv, inte bara mamma, MEN också helt otroligt galet läskigt att inte ha ögonen på knytet jämt, ledsamt att missa varje leende under dagen och inte få vara hemma och gosa med B och med fästmannen. Fick ju ändå två månader hemma tillsammans alla tre, men helst skulle jag velat haft fler!

Anyhow. Snart kommer krikon och vinbärs-tiden i trädgården, det ska bli fantastiskt att få börja sylta och safta igen. Tänkte prova mig på att göra vin också, det ni ;)

Och, bara sådär, så är min rast slut! Poof, bah.

Herrå.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments