Över huvudet på ett spädbarn, det är grejer det. Det går galet segt att blogga nu när livet mest består av att ligga och bli sovd på, bli tuttad på (aka boobing; om detta var en sport skulle vi vinna guld), använd som färdmedel samt gosar på världens sötaste barn. Ja, jag är biased på min egen avkomma; är du allvarligt förvånad över detta egentligen? (OBS! Ironi.)

Förutom att allt ovan så blir det spontanfikastunder med skönt folk och deras sköna mini-mes, gos med fästmannen (jag är numera ringmärkt. Så jävla nöjd!) och matlagning. Och! Och... nu börjar snart odlingstiden, vilket innebär att jag som professionell novis lyssnar på odlingspods (läs: en, och jag har inte börjar egentligen men har tänkt komma igång snart, när jag inte lyssnar på Timbuktus nya bok -- så jäkla bra!) och tittar frenetiskt på Mandelmanns gård! Så frenetiskt en kan titta på ett program som kommer en gång i veckan alltså. Goals för pensionen, säger jag bara. Magnus har tom rätt humor för att kunna knata runt på en gård och fnissa med en hund döpt efter en krydda också. Perfekt. Får iofs kanske inte bli en hund pga allergier, men that's besides the fudging point.

Hursomhaver så ska det odlas snart och jag ser något så grymt mycket emot detta! Tomater, som jag magiskt numera gillar efter min graviditet, morötter, rödbetor, sallad, pumpa, lök osv, allt ska planteras nu under våren i pallkragar! för att inte tala om krikonen som kommer komma i sommar, då blir det marmelad och likör! Kanske lite... kräm? Krikon(alltså vildplommon, typ) som saft låter lite si och så ... svartvinbärssaft och rabarbersaft blir det i alla fall! Och plommongelé. Ah. Hör ni? Fantastiskt blir det! :)

Jag passar på att avrunda innan plutt vaknar. Haré!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments