Bebis på tutten i sängen, en helt vanlig syn hos oss den här tiden på dagen. Vi har inte riktigt kommit till det stadiet när han sover utan mig, men det är lugnt, tycker det är mysigt. ♡

Idag ska vi gå till affären och köpa bullar och sen gå på promenad med Malin! 😍 Hon kommer hit vid 14, och klockan är 11.30 så vi bör hinna. Hoppas jag. Allt är gjort på en höft, ett ungefär och enormt "kanske", när man har småbarn. "Behöver du kissa, mamma? Mm, men då kanske jag vaknar och vägrar somna om trots att jag knappt sov inatt. Ska du verkligen ta den risken? Nej. Trodde inte det heller~♡" <-- de gånger det mysiga med stödvila är lite mer ansträngande. ;)

Och~ nu vaknade barnet. Herrå!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som ni vet - eller inte; men det är okej det med, häng med - så går de små minidiktatorerna igenom massa faser det första levnadsåret? Så fort något händer tänker men ganska otippat (läs; hispigt), "Det är nog en fas!", samtidigt som man sliter upp telefonen och kollar sin bebisapp. Oftast så är det något på G, oavsett om en generisk app (hur skönt det än är att ha den till hands ändå...?!) kan bekräfta att ditt barn egentligen inte blivit besatt av en demon/är en demon/bara har ont i magen/försöker hänga med i den enorma feat som bebisen kämpar sig igenom det första året.

Gissa vilket av alternativen som är mest troligt.

Man är så van att bara leva att man inte tänker på att allt, preciiiis allt är helt nytt för bebisen. Hela omgivningen ska placeras, kategoriseras, testas och förstås; samtidigt som man ska gro gaddar, växa sisådär en halv meter och lära sig kräla, krypa och gå. För att inte tala om att ha en ond mamma som försöker mata en med annat än booben!! Ja. Jo. Sorry, då! 😋

Skriver detta mest för att påminna mig själv för det är lätt att bara lunka på och tycka att det är ansträngande när det är som tyngst för bebisen. Kämpa på! ❤️ Det är då det sovs minst och gnölas mest men det går över. Vi är här för varandra. 

Vad sägs som en bild?!

Okej. Jag lurades lite, det blev två bilder. Först från när jag och Magnus, baby daddy och fästman, var på promenad i två timmar i solen och från min (vår... kanske. Om jag känner mig givmild) rabatt. Nu ska våren fanimej stanna! Ätit "första vårglassen" tre gånger nu!!

Likes

Comments

...nu när lilleman sover gott efter badet. Varmt vatten och badanka = myspys i baljan, vill han hälsa. Så nu vet ni det! Off and away och köp badankor till nästa badäventyr!

När herrn känner att han snoozat klart så ska vi alla trassla oss in i bilen och åka in till staden och sedan vidare till IKEA. Staden för att gå på Må Bättres nyöppning och få ta del i ett månadskort gratis, Yay jag vann en tävling, och IKEA för att köpa sopsorteringshinkar samt ligga i deras nya gungfotölj som jag. måste. ha. (Sen någon gång när jag har 3000 to spare....)
Eventuellt käka köttbullar och sen tralla in på Intersport för att prova lite kläder inför jobbet som hägrar i maj. 😏 På tal om det så jag ser fram emot att arbeta, men ångesten över att lämna min kärleksklump varje morgon tynger. Han kommer ha det bra med sin pappa, men i alla fall! Magnus får leva med att skicka femtio bilder och videos om dagen och bli sms-bombad på lunchen! 😢


Nej. Nu ska jag också blunda en stund.
Ha're!

Likes

Comments