Jag har gett upp alla förhoppningar på att få sova så länge det är såhär kvavt och 'varmt' ute. Mellan det eviga kissandet, halsbränna och torr hals så har vi myggor som på något envetet jädra sätt tar sig in i vårt sovrum! Naturligtvis älskar de mig också. Never mind att sambons häck sticker ut från under täcket som en måltavla, nope, då ska pruttmyggan sitta på min armbåge eller kanske på ryggen där jag inte riktigt når! Pust & stånk! Ska nog försöka ta mig ner till stan i morron och införskaffa typ tre-fyra (eller tio) myggnät till både balkong,-och altandörrarna samt fönsterna. Man måste ju kunna vädra utan att lida hela natten efteråt! Det blir till att näta allt. Helst skulle jag vilja ha en nätkupa över huset eller något liknande, haha!

Jag har upgraderat mig lite på bloggen, och med detta fått en pifflig ny layout att redigera när jag väl har en dator att tillgå. Alltså inte klockan 2 på natten. Ett par bilder ska väl upp och några saker i HTML-koden ska spriffas upp tänkte jag!

Nej. Nu ska jag återgå till att rulla (läs; gunga från sida till sida på rygg som en strandad pygméflodhäst-- P.S googlea dem, de är grymt söta) runt i sängen och tycka lite synd om mig själv som är på tok för pigg! Vem vet, jag kanske somnar i alla fall?!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är det inte långt kvar innan jag i alla fall förhoppningsvis kommer då sova bekvämt även om möjligtvis lite kortare perioder beroende på vad för sorts bebbe som kommer ut. Ligger här i sängen och rullar, halsbrännan har tagit över hela mig och jag kissar på ett ungefär sisådär fyra-sexhundra gånger per natt. Men. Sen emellanåt får jag lite buffar och knuffar, kanske en liten fot som sticker ut lite extra i hälsning (intalar jag mig; egentligen kör Ostbågen stretching alternativt övar på simhopps-OS) och det är faktiskt ganska mysigt. Ända tills nästa kisstur. ;)

Anywho, sedan sist har vi fått hus, flyttat in och grävt massa hål i gräsmattan så jag får odla mina älskade grönsaker! Har även satt en buske och köpt massa fler sorter av tygblöjor online än planerat, virkat en tuttmössa och en Lilla My-snuttefilt av garn jah köpt online; blir mycket köpa online och vänta glatt på vis brevlådan när man är hemma hela dagarna, samt sytt klart mitt babynest! Visst låter det ganska produktivt? Varje helg är ett äventyr!

Nästa steg med huset är väl att plantera en blombädd på kortsidan av huset samt att kirra utemöbler, tror vi i alla fall! Vi vill kanske inte hosta upp flera tusen för utemöbler och sen komma på att något annar behövs trots allt, så vi får se! Sedan märkte vi till vår irritation att vattnet torkat ut i badtunnan ute på gården, så den läcker numera. Får se om det går att fixa, annars så får vi nångång i framtiden byta ut den till något snäppet piffigare... för att inte tala om fräschare.

Idag så var Magnus föräldrar här för att hälsa på och få se insidan av huset och kolla magen innan den försvinner. Det var kanonmysigt att få fika lite (Magnus mamma hade med sig en smulpaj på bär och vit choklad som var fantastisk!) och prata innan de åkte hem igen. Ett kort och ett bidrag till framtida husbestyr fick vi som inflyttningspresent också! ♥ Tackar, tackarNu ska det käkas middag och spelas lite Yoshispel (har glömt namnet, men allt är i garn och skitsött!)
Bai~


 

Likes

Comments