Nu är våren på väg, det känns i luften tycker jag! Ofta, typ varje år, så känns det vårigt ett tag och sen BAM så kommer det vindar från självaste Antarktis och förstör... Men vi får hoppas på mindre Antarktis och mer vår i år. Inte bara för sinnet men också för mina plantor. Förra årets väder var döden för mina plantor! I dag lyser solen så jag håller alla tummar att det håller i sig!

Anywho. Efter många funderingar, gnöt och tjat så har jag kommit fram till vilka tygblöjor som ska användas hemma -- read: försöka användas, vi får se om lilla ostbågen håller med --, och det känns otroligt skönt. För någon som gillar framförhållning, planering och veta hur framtidens kort ligger gärna nu nu nu så är hela den här grejen med att få barn snäppet stressande. Visst har vi en namnlista, men tänk om bebisen inte är en typisk Arvid eller Sofia, dessa är exempel; är inte med på listan, när de kommer ut? Stress moment. Tänk om bebisen inte gillar vikblöjor? Stress moment. Det är naturligvis inte stressnivå 150% men ändå något som jag funderar på då och då.

Hursomhelst så blir det vikblöja from Disana med ullblöjbyxa och all-in-one from Poops!

Nu tror jag det är dax för en dusch och en liten nap. Man kan bli snurrig för mindre, när man försöker orientera sig i en helt ny värld av blöjor, mjölkersättning/amning och nappar. ;3

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments