Två och en halv timme kvar

Sitter i bilen på väg hem till Skåne igen. En kissepaus är avklarad. Vi passade då på att köpa korv också så slipper vi stannar fler gånger (om maken får bestämma iaf ;-)). Själv är jag nöjd bara vi är hemma till mello. Jag menar, visst är jag stressad över morgondagen och snickarna på måndag, men det finns liksom ändå inget att göra just nu när vi sitter i bilen. Det går inte fortare bara för att jag skulle önska det liksom. Och vi tog ett beslut i morse att åka inom Junibacken innan vi styrde kosan söderut.

Det var premiärbesök för oss alla. Det var väl ganska bra. L var nöjd, och det var huvudsaken. Vi föräldrar kände oss nog lite smått stressade, L hade kunnat leka hur länge som helst. Sagotåget var fint och jag påmindes om hur hemsk Bröderna Lejonhjärta verkligen är.

Just nu kollar L på Hitta Nemo. Askungen 2 är redan avklarad. Jag har skrivit ner allt jag kan komma på som behövs göras för renoveringen. J har fått koncentrera sig på att köra, vilket är bra ;-) När vi kommer hem blir det på sin höjd med maskin tvätt som startas innan soffläge intas. Vi lär inte hinna så mycket mer, för gps:en visar just nu att vi har 02.37 kvar och klockan är snart fem. Det är schlagertema på Mix Megapol så jag kommer i stämning :-)
Förresten, gjorde en liten snabbshopping idag innan vi åkte. Igår var jag inne i en liten leksaksbutik precis mitt emot hotellet. En lite mer gammaldags butik, som hade lite av varje. Vid kassan hängde lite halssmycken som jag tyckte var jättefina. De kostarde mellan 300-400 kr och jag sa lite skämtsamt till L att vi får se om pappa vill köpa ett sådant till mig imorgon. Jag fattar inte varför jag inte köpte det själv?!?! Det gjorde inte J heller när jag berättade det för honom. Det är så himla typiskt mig att inte unna mig själv lite onöiga saker!! Men idag gjorde jag det! När J checkade ut så passade jag på att gå in och köpa mig det där hänget till halsbandet! Och det kändes bra!

Gillar

Kommentarer

Louise,
Bra gjort. Jag är inte så jättebra på att unna mig heller men har gjort lite klädinköp (löjligt välbehövliga) till MIG SJÄLV (se bloggen om du vill). Halleluja inte till barnen 😉

Kram och ha en mysig mellokväll, det skall jag/vi ha!
lollo71.wordpress.com
jenny,
Hoppas ni kom hem välbehållna! Kramar
jennyn.blogg.se