Tips, tulpaner & trötthet

Alltså, torsdag igen och snart dags att köpa nya tulpaner! Dessa köpte jag förra veckan på tulpanens dag och de har stått så fint under veckan. Nu tycker jag dock att de börjar se lite trista ut, och eftersom planen är att åka till Solsidan imorgon efter skola/jobb så passar det ju ganska bra att köpa en ny bukett och ta med, eller hur?!

Idag har det inte varit riktigt så kallt och solen har till och med visat sig under eftermiddagen! I love! ♥
Annars är jag ganska trött. Antar att det är januari-trötthet. Ni vet, så där trött att jag bara vill ligga under en filt eller mitt täcke och vila. Igår eftermiddag kollade jag på en film tillsammans med dottern, och hon frågade flera gånger om vi skulle pausa, eftersom hon märkte att mina ögon var stängda liiiiite längre än en normal ögonblinkning, haha!

Jag är ju medveten om den onda cirkeln. Att jag känner mig trött och vill vila innan jag tränar något... Men att jag liksom aldrig blir pigg nog att träna... och att lösningen egentligen är att träna något trots att jag är trött. Det förstår jag. Egentligen. Men jag orkar ändå inte vända trenden. Går mina promenader med den fyrbenta fluffiga men det blir inget mer. Ingen styrka, ingen yoga, inget. Nada. Zip. Zero.

Jag behöver nog utmana mig själv, kortsiktigt, för att komma igång.
Så, vad har ni för tips för mig att utmana mig själv under nästa vecka?
From imorgon kan vi säga. Då blir det 10 dagar. 10 dagar innan januari är slut. Galet förresten! Ge mig lite förslag på hur jag ska komma igång med träning! Rimliga förslag, hörrni! :-)

Gillar

Kommentarer