Stort surt megamonster

Idag har barnen och jag haft en riktig höstlovsdag. Vi låg kvar ganska länge och kollade på tv innan vi käkade frukost i pyjamas. Sedan tog tag i vårt ständiga projekt här hemma. Det som tidigare kallats arbetsrummet, men som mest används till förvaring. Har en förhoppning att det mer och mer ska bli mitt rum :-)


Vi har också fixat pumpor och provtänt dem ute på trappan. De lyser fint där ute! Ett alster var av tjejerna i familjen. Nu är vi redo för Halloween. Eller nästan iaf, måste nog bunkra upp med lite godis imorgon in case of.. Man vet ju aldrig om det kommer några läskiga typer på besök.

Man skulle ju kunna tro att vi haft en riktigt härlig dag. Men vi har ett litet monster i familjen för tillfället och han gör den här mamman till ett stort surt megamonster! Ahh, har känt mig som överkörd av en vält emellanåt. Men bortsett från det har det varit en bra dag!

Gillar

Kommentarer

Då är vi två sura monster... Clara är förkyld och hemma från dagis. Eftersom det är tänkt att vi ska åka till Genova imorgon så håller vi även Matilde hemma. Bara det att hon blir helt jädrans omöjlig när hon inte får göra av med all energi som hon gör på dagis...
www.blogger.com/profile/111605893110558312
Theresa,
Fina pumpor! 😊
Aj då, jobbigt när de där små blir små monster... :-/
Kram
mammat.blogg.se