Söndagshäng och Emschens fotoutmaning v4

Nu flyter dagarna på. Det har varit underbara dagar med sol och värme likt en utlandssemester. Ljuvligt! Tycker jag, eftersom jag är vid havet med möjlighet till ett dopp precis när jag vill. Hemma i stan (visserligen också vid havet, men med något längre inställningstid för ett dopp!) hade det förmodligen inte varit lika skönt.

Hantverkare av olika slag har varit hos oss under veckan som gått, och några kommer igen imorgon klockan 7. J har åkt hem till stan för att jobba och fixa lite, men kommer tillbaka imorgon. Ungefär samtidigt som nästa sällskap anländer till Solsidan spa & resort gissar jag :-)

Ikväll är det lite svalare och en soft söndagslunk (för tillfället). När J åkt blåste det upp lite och båten behövde justeras vid bryggan. Tack och lov för goda grannar! Det var en stressig stund och jag är grymt tacksam över att nioåriga R har mer koll på den där båten än vad jag har, ha ha!

Dags för den sista delen av Emschens fotoutmaning. Del 4 – en kväll i juni. Och detta är en kväll i juni för mig. Hela familjen slog sig ner, utomhus trots att klockan var kväll, för att njuta av lite jordgubbar och bara lyssna på lugnet. Jag gillar våra stunder tillsammans ♥

Första veckans & andra veckans & tredje veckans bidrag kan du se här. Nu funderar jag lite på att dra igång en juli-utmaning också.

Gillar

Kommentarer

Paulina
,
Måste vara väldigt skönt med havsbad och att ha så nära till det 😊😌 Gott med jordgubbar😋 Jag är kass på att äta jordgubbar under sommaren av någon konstig anledning, men det är ju så gott egentligen 😍😋
Marie,
Ohh det där såg ut som en härlig kväll i juni och tokgillar muggen
sweetwordsbymirre.com
Härlig söndag! Haf precis landat i soffan efter cykelturen hem. Skulle stannat en dag extra i stugan, men mannen hade jobb cyklar i stan.
Högligt med havet vid husknuten
Kram Kajsa
www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Malin Tarvainen,
Vilken tur att du har så fina grannar som hjälpte till! Och ja, jordgubbar hör till sommaren varje år! 💕🍓 Kram
www.malinmonroe.se
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Ingen sommar utan massor av röda gubbar
nouw.com/stenhagenbettan