Soft söndag på Solsidan

Juldagen spenderades med kusinerna, barnens faster & farbror liksom farfar och farbror igen. De blev mer julklappar, mer julklappsspel, men ingen julmat. Vi satsade på oxfilé och kolatårta istället :-) Och efter julklappsspelet fortsatte vi med lite 80-talsquiz medan barnen spelade andra spel och kollade på film.
Igår packade vi ihop oss och åkte till Solsidan för att softa lite till. Det var väl inte precis decemberväder, eftersom jag hade samma gummistövlar och regnjacka som när vi var här på midsommarafton. Men å andra sidan var det inte precis midsommarväder då heller!

Vi körde all in på softandet och slog oss ner i vars en soffa med ett glas vin efter middagen och kollade på serien River med Stellan Skarsgård. Barnen byggde en soffa i våningssängen som de sov i inatt och J har snarkat på gott. Jag har dock inte sovit så bra. På grund av snarkandet, men också av rädsla att höra små tassande steg på golvet. Vi hade nämligen haft ”god jaktlycka” i fällorna under sofforna och jag är inte helt nöjd med att vi har små hyresgäster så här på vintern… Är dock tacksam över att inget är förstört.

Idag har vi fortsatt med softa deluxe. Sovmorgon. En bastu mitt på dagen för hela familjen. Fika på rester av kolatårtan. Nu myskläder, eld i öppna spisen, lax på grillen och lite pyssel. Ikväll blir det nog resterande avsnitt av River och förhoppningsvis lite bättre sömn inatt. 
Vad hittar ni på en sån här söndag?

Gillar

Kommentarer

Jessica Söderlund,
Helmysigt!!! Och kom ihåg att mössen inte är farliga! Vi kanske borde ha pixel i stugan som kunde hålla koll
www.blogger.com/profile/046684388609428544