Soft söndag i sängen

Lovade L sovmorgon och det fick hon. Jag vågade knappt röra mig i sängen med risk att hon skulle vakna. Men det var sååå skönt att få ligga kvar och dra sig en lång stund. Det har jag saknat!

Grabbarna grus har visst det ganska mysigt i stugan också. De verkar ha haft det lika bra som L & jag. Nyttigt det där att göra saker med bara det ena barnet ibland. Så att de känner att de får fullt fokus av sin förälder.


R var väldigt taggad igår när han och pappa J skulle åka. Han packade sin väska med både kläder och leksaker, tog på sig halsduk och var redo för avfärd direkt efter frukost. 

Nu ska jag försöka kicka igång den här dagen. L vill helst av allt bara ta det lugnt innan det är dags för musikalträning i eftermiddag. Jag är lite sugen på att springa en runda... men det får kanske bli lite senare ikväll. L får väl surfa vidare en stund medan jag duschar, och fördelen med att ha såsat runt i pyjamas så här länge är att vi kan gå direkt på lunchen - vi som har massa smarriga rester i kylen :-)

Happy sunday!

Gillar

Kommentarer

Maria,
Så gott att kunna ligga kvar i sängen ibland, det behöver man.
Hoppas att resten av dagen också har varit bra.

Kram
jagharvingar.se