Slajm, skogsmus & Solsidan

Vi har verkligen haft ett par härliga dagar! Såå skönt med långhelg!
Eftersom den här familjen har många leksaker storlek big size körde vi med två släp till Solsidan :-) Att köra med släp är  i n t e  min favoritsysselsättning... såå tröttsamt att vi var tvungna att stanna på vägen för att köpa godis så att jag inte skulle somna. Eller så stannade vi egentligen för att köra lim till slajm-tillverkning och så blev det lite godis också...

Första natten här sov jag tyvärr inte så mycket. Tror att det var en liten skogsmus eller något som kommit in under huset eller liknande och möjligen inte kom ut igen.. För det var ett ljud i väggen som gav mig panik.. och emellanåt så pep den också vilket gjorde det ännu värre... Efter att ha kontroller att det verkligen inte var något djur inne i huset så la jag mig på soffan istället. Puh, som tur är lät det inget i natt så då sov jag gott.


Annars har det tillverkats slajm, fönster har putsats, ljudbok har lyssnats på, det har badats i den vedeldade tunnan, det har hängts med grannar, eldats på stranden & det har åkts båt. Ikväll sitter vi bara ute och njuter av att vara lediga imorgon också.

Klockan är kvart över nio, myskläderna åkte på efter badet, sminket åkte av och nu sitter vi och kollar på elden och planerar morgondagens Valborgsfirande. 

Gillar

Kommentarer