Skrotar på Solsidan

Godmorgon! Sitter i pyjamas och tittar ut över havet på Solsidan. Det är inte speciellt vintrigt ute, snarare höstigt -  med det mörka gråa havet som slår med ruggiga vågor.

Laddar batterierna. Blev lite för stressigt innan jul kände jag. Vet inte varför, det var bara min egna dumma inre stress som slog till. Men det är skönt att bara vara här. Igår hängde vi med bästa grannarna och gjorde pizza. Grannarna som satt en gran med belysning vid vår lilla stuga så att vi skulle få liiite julkänsla när vi kom till Solsidan. Hur omtänksamt är inte det?!?

Lite ljusstakar och stjärnor pryder nu vår lilla stuga och med ett par hyacinter, adventssljusen & den öppna spisen så är det ändå ganska mysigt.

Barnen skrotar också mest i sina pyjamasar. Då det mest regnat och blåst sedan vi kom hit har det varit en del inomhusaktiviteter. Datorer & iPads har gått varma, men vi har även spelat lite sällskapsspel.


Igår testade vi Mouthgard challenge - vilket kanske inte riktigt var min typ av spel. Man ska ha en bettskena i munnen och försöka säga olika saker. Även med barnstorleken på skenan gjorde det ont, ha ha, men vi fick oss en del skratt iaf. Idag tror jag att Pettson & Findus stora sakletarspel står på agendan.

Nu blir det nog lite julmatsrester till frukost :-)

Gillar

Kommentarer