Sarasota, shopping & shrimps

Efter en låååång resdag igår - vi lämnade hemmet vid 6 på morgonen och var framme lokal tid vid 20, dvs 2 på natten svensk tid - tog vi en lugn förmiddag här i Sarasota. Jag tog en power walk i de närmsta kvarteren, men det är otroligt dåligt med trottoarer, så jag var tacksam att det var lite trafik på morgonen.

Vi badade i poolen & jaquzzin och softade innan vi begav oss av för outlet-shopping när det började molna på och lagom när regnet började falla gick vi in i den första butiken. Tajming! Alla i familjen hittade något och istället för att åka tillbaka hem och packa upp och byta om så åkte vi direkt till restaurangen som vi bokat bord på för middag, The Bonefish grill.

Trots att vi var lite tidiga dit så fick vi vårt bord och de efterlängtade Bang bang-räkorna som vi längtat efter i två år! Ända sedan vi var här sist. Då åt vi på samma restaurang och blev förtjusta i just Bang bang shrimps. Ingen av oss kom egentligen ihåg hur de smakade eller ens såg ut, ha ha! Men de var goda! Lite spicy men alla i familjen gillade dem.

J:s lunchburgare, våra Bang bang-räkor & min spicy tuna bowl. Yummie, yummie in my tummy!
Nu har vi fyllt på kylskåpet, drickaförrådet och snacksskåpet. Dagen har gått fort och imorgon väntar lite nya äventyr. Det ska inte bli strålande sol så vi passar på med en utflykt. Har jag sagt att jag gillar semester?

Gillar

Kommentarer