Nyklippt, halkrisk & mäklare

Time flies. Helgen kom och gick. Måndagen likaså. Och nu har visst tisdagen också snart passerat. Vet egentligen inte vad jag har lagt tiden på, förutom det där vanliga som jobb och vardagssysslor :-) Ha ha, det där lät ju som något från 1700-talet!

En sak jag fick gjort i helgen var i alla fall att trimma den fyrbenta fluffiga! Det kändes nästan lite taskigt att klippa av henne päls nu när det är minusgrader ute, men det fastnade så mycket snö i pälsen, plus att det blev smutsigt och tovigt. Och jag tycker att hon är finare när hon är nyklippt - mitt lilla Lambi-lamm ha ha!

På tal om snö så har i princip ALL snö regnat bort nu. Idag har det verkligen varit urtrist väder - kallt, grått och regnigt. Till och med lite dimmigt ett tag. Urk. Enda fördelen har varit att det gått lite enklare att gå nu när det inte var is överallt. Annars har jag stapplat runt som en skruttig pensionär, livrädd för att ramla. Spände mig så mycket att OM jag hade ramlat hade jag lätt brutit minst ett ben. När blev jag så gammal?!?

Annars har vi haft en mäklare på besök idag, för att prata lite inför en försäljning av vårt hus iom att vi ska flytta om ett år. Japp, om ett helt år! Men det är inte fel att vara ute i god tid när det gäller att fixa till det nuvarande huset inför en försäljning. Trist att fixa till allt precis när man ska flytta. Då kan vi ju lika gärna måla och fixa lite nu så att vi själva också kan få njuta av det innan vi flyttar, eller hur?!

Men det är lite märkligt. Vårt hus är helt ok, men när man vet att någon annan ska "granska" det så ser man (jag) plötsligt alla skavanker. Men mäklaren sa iaf att vi har en röd tråd. Utsidan hänger ihop med insidan, och vår stil inne är enhetlig. Det är ju lätt att bli hemmablind. Jag blev iaf taggad att fortsätta med projekt rensning, så nu kommer väl veckans dagar att rusa på ännu fortare!

Gillar

Kommentarer

Madde
,

Söt vovven blev 🙂🙂 gå som en gammal tant gör vi nog lite till mans. Ramlar man då bryter man väl allt.

Popprinsessan
Popprinsessan,
Jag försöker på att tänka på att inte spänna mig, men det går sådär 😊
nouw.com/popprinsessan
elinm
elinm,

Spännande med försäljning, och gullig hund! 😊

nouw.com/elinm
Popprinsessan
Popprinsessan,
Tack, och ja, det är spännande!
nouw.com/popprinsessan
Kamilla,

Jag tycker också att det är lite läskigt att ha mäklare i huset som ska värdera det. vilket man måste göra när lånen ska skrivas om. Så himla söt vovven är. Vad heter hen?

kamillaskamera.com/
Popprinsessan
Popprinsessan,
Hon heter Wilma och är en cockerpoo.
nouw.com/popprinsessan

Det är det bästa med att flytta, man får rensa. Just nu måste jag rensa förråd för att få plats med mer och dessutom kunn rensa lägenheten...ja, vilket gissel

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Bland det bästa, men också bland det tråkigaste 😃
nouw.com/popprinsessan
Elina,

Så fin den fyrbenta blev efter klippningen!

Det är ju kul om ni får njuta lite av det nyfixade huset också och inte bara lämnar över det till de nya ägarna.

Så härligt att rensa ut! Tycker man mår så bra efteråt 😊

detkaosvikallarvardag.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ja, du är ju grym på att rensa!
nouw.com/popprinsessan
Diana Saelöen,

JAg hade nog också behövt en timelimit för rensningen hemma....såååå mycket som behöver rensas ut men vi ska vare sig sälja eller annat och vi har alldeles för mycket plats.... men måste börja någon gång... oh ja det har vi visserligen gjort, men det syns knappt.


så fin den lilla fluffiga blev, inte lika fluffig just nu men det kommer säkert snabbt igen.

nouw.com/fibrolivet
Popprinsessan
Popprinsessan,
Pälsen växer supersnabbt! Ju mer plats man har att förvara saker på, ju svårare är det, tycker jag. Vill verkligen inte släpa med mig massa onödigt om ett år, bara för att jag inte orkat rensa innan. Så nu ska här rensas!
nouw.com/popprinsessan
Fnulan,

Men så fin Lambi är, ljuvliga krake <3 Stackars kommer ju att frysa som tusan nu. Skönt att börja ta tag i det med huset även om det är ett år framåt. KRAM

www.fnulan.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Nej, läste faktiskt att det inte stämmer att hundarna fryser mer när de är klippta och det gjorde att mitt samvete kändes lite lättare. Och hon har fortfarande mycket päls kvar, vår lilla fluffboll! 😊
nouw.com/popprinsessan
MotherandWife
MotherandWife,

Skillnad blev det på klippandet 😊 Ska vi flytta var då?

nouw.com/motherandwife
Popprinsessan
Popprinsessan,
Tycker inte bilderna visar hur mycket jag faktiskt klippte bort, ha ha! Vi ska flytta inom stan, det nya håller på att byggas nu men det är inte inflytt förrän om ett år.
nouw.com/popprinsessan
Marie,

Ja vilken speciell känsla att någon ska värdera och ja till viss del kan man ju fixa kan jag tycka, men inte för mycket om man inte får igen pengarna sedan då blir det lite onödiga pengar kanske? Så fin vovven vart, sicken sötis =D

sweetwordsbymirre.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Nej, men lite småsaker som att måla om på ett par ställen kan det vara värt. Förhoppningsvis ökar det värdet lite.
nouw.com/popprinsessan
Michelle ,

Va bra SU ör påatt trimma. Blir din hund ixå rädd för trimmaren ?

michellefrandell.blogg.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Nej, hon blir inte rädd. Det är bara benen hon inte gillar att vi kör maskinen på så de klipper vi med sax.
nouw.com/popprinsessan