Nya och gamla aktiviteter

Nu har det varit den sista föreställningen för L:s teatergrupp - för den här säsongen. Till hösten skrivs en ny föreställning och övningarna börjar igen. Det har varit en spännande vinter och vår och jag tror inte att varken L eller vi visste exakt vad vi gav oss in på när hon började i gruppen. Men hon gillar det verkligen och vill fortsätta till hösten. Och som jag skrivit tidigare så har hon nu mot slutet börjat visa sitt rätta jag.


Däremot vill hon inte fortsätta med ju jitsun. Jag kan förstå henne, för det är en stor grupp och jag tycker inte att hon får så mycket fokus från tränarna som hon skulle behöva. Frågan är bara vad hon vill göra istället. En fysisk aktivitet tycker vi är bra. Hon har pratat lite om dans igen. Men hon har ju testat ett par gånger.

Tror att hon tyckte att det var riktigt roligt att få cykla med mig igår när vi hade en utstakad runda. Hon frågade om vi inte kunde göra om det idag, vilket vi tyvärr inte fick ihop. Men jag ska verkligen få till det snart så att hon inte glömmer att hon tyckte att det var kul. Och så ska hon få följa med mig ut och springa lite också.

Den lille busen har inga problem med att springa - det är snarare lyssna och stanna som är något han behöver öva på.. Han bara drar när han känner för det!

Gillar

Kommentarer

Therese,
Härligt att hon fastnat för teatern! Här vill luran börja sjunga, vad gäller det fysiska så har hon testat dans och simning, vilket inte var för henne, men hon springer/cyklar med mig å det gillar hon! Å ett tips är att hon cyklar medan du springer, då får båda bra motion ;-D Här hade jag en bra tränings och matvecka förra veckan, så det känns bra! Tåget tuffar på 😊 Ha det fint <3 KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Maria,
Kul att hon har fastnat för teatern! Hon är verkligen jätte duktig 😊
S kommer troligen att få välja mellan karaten & simningen till hösten, blir tajt med båda och då de tränar minst två gånger i veckan på varje aktivitet, tre gånger i veckan ibland gällande karaten.
S gillar också att följa med ut på cykel när jag är ute och rör på fläsket 😊

Kram kram
omlitenochmig.se
Jenny,
Så kul när barnen hittar något de gillar och vill fortsätta med 😊
Vi vill också att någon aktivitet ska innebära rörelse/motion. Kram
nockinocki.blogg.se
Theresa,
Å vad kul med teater, det gillade jag som liten! Hade en så bra lärare på mellanstadiet så vi hade musikaler varje år! Sen gick jag estetisk teater på gymnasiet! 😊 Vore kul om någon av mina barn ville hålla på med teater! 😊
mammat.blogg.se
Tina,
Hej vännen! Här har våra barn gått från fyra aktiviteter till bara en och det är simningen som vi tvingar dem att gå på. Tror de båda tycker att det är skönt att inte ha något just nu. Vi får väl se till hösten om de vill börja på något igen. KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886