Midsommar på Solsidan


Väderprognosen inför midsommar 2017 var mycket växlande. Ena dagen skulle det regna hela dagen, nästa gång skulle det regna från kl 18, nästa gång från 15 och nästa 20. Vi klarade av grillunch, båtfärd och traditionellt firande på Tjärö, samt en tillbakafärd med båt innan regnet kom. Såå glad över vårt nya partytält som höll regnet borta hela kvällen. Eller inte borta, det regnade typ hela kvällen, men det var inget som direkt märktes av i den höga stämningen i tältet :-)

Midsommar innehöll allt ifrån jordgubbstårta & dans runt midsommarstång. Ribbåt & midsommarkransar. Musikquiz & Solsidandrinkar. Sill & skratt. Mycket skratt.


Idag fortsätter ligan med sillbrunch & fortsatt mys i tältet då regnet faller igen. Barnen roar sig på olika håll. Männen har bastat, Några har badat tunna,några läser böcker och några kollar på ipad. Vi lyssnar på regnlåtar och äter godis. Vi väntar på att det ska klarna upp så att båtarna kan få rastas igen. Gillar vänner som allt känns så där otvunget med. Man gör det man känner för helt enkelt och alla hjälper till med allt.

Inte konstigt att det här med midsommar på Solsidan har blivit en tradition med det här gänget ❤

Gillar

Kommentarer