Maj, maskrosor & megauppehåll

Nu var det en evighet sedan jag skrev här. Vet inte riktigt varför det blivit så. När vi kom hem från Italien hade jag  j ä t t e m y c k e t  att skriva om. Men så kom livet emellan och det blev inte så. Sedan gick dagarna. Och nu känns det nästan trist att skriva om Italien, det var ju flera veckor sedan nu :-  Fast jag kommer att skriva om det. Jag vill skriva om det, för det var en fantastisk resa!

Nu är det snart slutet av maj. Jag fattar inte hur det gått till! Det har varit ömsom finfint väder och ömsom kyligt och regn. Lite aprilväder i maj liksom. Men igår hittade jag liljekonvaljer i skogen! Min favorit! Ville liksom inte sluta plocka :-  Måste förmodligen gå dit igen i helgen, he he! Och nej, jag VET att det är maskrosor på bilden, så det var inte det jag plockade :-D
7 skoldagar kvar till skolavslutningen – hur galet är inte det?!? Barnens skolavslutningsoutfits kan vi nog (?) snart bocka av, vilket är skönt eftersom J & jag åker till New York nästa vecka och kommer hem dagen innan avslutningen. Frisörtider är bokade och frökenpresenter är snart också fixade. Bitarna ska nog falla på plats även denna gången! 

Gillar

Kommentarer

Therese,
Samma lika här, tid och prio på blogg har inte funnits, men nu ser jag ljuset när terminen närmar sig sitt slut! 😊 Härligt men NY, då får du ännu mer att blogga om ;-D KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Therese,
Å liljekonvaljer, min absoluta favoritblomma, så jag kikade i helgen då vi var ute, men här i norr dröjer det nog 3 veckor till innan de blommar skulle jag tro... men vill inte missa deras ljuvliga doft så jag får hålla utkik då det är så konstigt väder, ömsom solsken och värme ömsom kallt och regn.
www.blogger.com/profile/107096415516469723