Kärlek, desserter, ny bebis och Mario

Söndag efter en härlig helg. Har haft sovmorgon både igår och idag och tagit det riktigt lugn på mornarna. Tur att stackars D inte har så bråttom ut på morgondrunda.. Så vad har denna helgen inneburit?

Fredag: Schweizerkakan var god, men nästan ännu godare i lördags, men då var jag inte så mätt när jag åt den. Hade en trevlig kväll och L hittade en ny kärlek i J:s kusin :-D

Lördag: Sovmorgon. Spontant bjudna på middag hos vänner. En smarrig trerätters med en underbar efterrätt som jag bara måste komma ihåg att själv bjuda någon på!!

Söndag: Sovmorgon. Det kändes dock som om jag hostade sönder mig själv under natten. Har dock bara hosta, inget annat. En lugn dag, röjde lite i grovköket och har typ en miljon skor att slänga/göra mig av med. Orkar ju inte riktigt med Tradera så det får väl bli Röda Korset istället..

Idag har en av mina bästa vänner, "Jenna Ewing" blivit mamma och jag vill skicka hundra kramar till henne och den lilla bebisflickan!! Längtar så efter att få träffa den nya lilla tjejen!!
Försökte ge oss ut på julskyltning för nån timme sen... Men på väg ut genom ytterdörren insåg vi att det regnade och sedan somnade L i bilen så det blev en liten biltur genom stan. Och istället passade vi på att hämta Wii Super Mario som maken fixat till mig! Jag har väl aldrig varig någon dataspelstyp så, men Super Mario var kul. Jag kommer ihåg "när jag var liten" om man kunde hyra playstation-konsoll och spel i videobutiken :-) Vi har ett Wii som vi aldrig spelar något på. Har även Wii-fit men vi har startat spelet en enda gång...
Tillbringde en stund i skogen idag tillsammans med L:s kompis I. L ramlade baklänges ner från ett vindskydd och landade precis med huvudet bredvid en sten. Hon blev ledsen och sa att det gjorde ont i armen och sedan sa hon "Det gör ont i hjärtat!". Då gjorde det ont i mammahjärtat.. Ikväll ska jag, förutom att testa Super Mario, försöka fixa L:s paketkalender. Problemet är att jag inte har en aning om hur många paket jag har och de jag har är för stora för de pyttesmå fickorna på kalendern. Så det blir lite extra pyssel att få ihop allt, men jag säger som jag brukar - Det löser sig!

Gillar

Kommentarer

Rebecca,
Godkväll!
Åhh vad kul med Mario, klassikerspel.
Jag älskar Wii, vi har inget själv men jag hade önskat mig det nya med alla träningsgrejer och saker.
Hoppas hostan försvinner snart.
Ha en riktigt mysig 1:a adventskväll.
Kramar Rebecca
www.cheeky.nu
Jessica
,
Åh, hälsa J och gratta till Bebisen! Vad glad jag blir! 😊

Och kul att ni haft en helg med lagom tempo och J hemma också!
kram j

PS. Många J blev det...
JE
,
Tack för hälsningen. Er prickiga hundskallra är mycket uppskattad av vår lilla Pricken.