Host, host..


Riktigt så här glad har inte den lille plutten varit idag. Hostig. Lite mammig. Snorig. Han har samma "astmaskratt" som L när hon har astmatrubbel.. Nu är han inhalerad med luftrörsvidgande och nattad. Får se hur länge han sover..Vet att jag borde gå och lägga mig på en gång och ta alla möjligheter jag kan till sömn. Men det är så svårt, för det är ju ganska skönt att få den här stunden på kvällen då jag bara kan sitta och vara.

Ikväll har vi grillat och suttit ute och ätit middag. Det kanske var sista gången den här sommaren? Nu går vi ju strax in i september och det är fullt på schemat för den här familjen.

Nehej, nu är det dags att försöka sova. Lätt med två hostande barn. Och säkert snart en snarkande man :-)

Gillar

Kommentarer

Sandra SG,
DAGENS FOKUS! Just nu har jag och kaffehornan.se tillsammans dragit igång ett smarbete som innebär att du har chansen att synas på BÅDA våra blogga OM just DU vinner Dagens Fokus!

Klicka in, läs & anmäl DIN blogg så har DU chansen att vinna en länkning på BÅDA BLOGGARNA. Perfekt om man är ute efter nya läsare!

http://sategu.blogg.se/2013/august/dagens-fokus-anmal-dig-med-din-blogg-har.html#post-comments

DET ÄR SOM DAGENS BLOGG FAST MYCKET BÄTTRE!!!
sategu.blogg.se
Tina,
God morgon vännen! Hoppas natten har varit lugn trots allt. Glenn hade fått inhalera Tuva i morse så nu börjar det nog för oss också 😟 Ja, ja bara att bita ihop. Mysigt att sitta ute att äta middag, det gäller att suga ut det sista av sommaren. KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Helena,
Hoppas alla har fått sova gott!
www.blogger.com/profile/111605893110558312
Linda K - Hemma hos Klintons,
Hoppas du fick sova gott. Kram kram
houseofklinton.com
? Sojka ?,
Men åh vad jag vill knipa han i kinderna!!! 😃 Så toksöt!! 😊
www.blogger.com/profile/079777862766964635
Therese,
Här sover Bogge redan, krassligare än i går men ännu ingen feber. Luran däremot är pigg och sitter och håller mig sällskap i soffan, vi har druckit glögg, bra bacilldödare ;-D KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Anne,
usch stackare - hostar ni också.. Vi är bättre och jag hoppas verkligen det är över för den här gången! Nu laddar vi för en helg med sol! Det var heeeelt underbart väder förra helgen och då låg vi inne med stängda dörrar och rullgardinerna nere. Nu ska vi också få njuta är det tänkt!
anhavi.se