Hippa och bil

I fredags blev jag hippad igen! Fast att jag redan är gift! Det var mina två äldsta vänner B & V som kidnappade mig och tog mig på en nostalgikväll! Jag fick bland annat göra ett nostalgi-quiz. Mycket kul, och jag är otroligt imponerad över att B har så bra minne när det gäller lärare och annat från skolan. Själv hade jag ganska svårt att komma ihåg exakt vad syslöjdsläraren på mellanstadiet hette, eller var vi var på klassresa i fyran.... Men det var riktigt roliga bilder!

Igår blev det en ganska soft lördag. Fick inte många knop gjorda, men vi sålde vår Hyundai så nu har vi bara en bil och det blir lite pussel framöver för att få ihop allas scheman. Men det ska nog gå bra tills vi hittar en ny bil. Tänk så fort man vänjer sig, först vid att ha tillgång till en bil över huvudtaget, och sedan vid att ha två bilar. Det är ju en viss frihet att alltid veta att man kan ta sig någonstans. Nu ska jag ändå till Sthlm ända tills torsdag, så då blir det inga problem att bara ha en bil.

Eftersom J fyller år på tisdag, när jag inte är hemma, så har vi idag minifirat lite. Vi var och käkade bruch och det börjar nästan bli en tradition. Jag känner mig lite tråkig för jag har bara köpt en enda present ännu... Och den känns inte jättekul - men han önskar sig inget så det är jättesvårt...

Nu ska jag börja värma upp strupen lite, det är dags för konsert med kören i eftermiddag. Tralala la la!

Gillar

Kommentarer