En stor groda


Den här busungen har börjat gå på både potta och toaletten!
Imorse fick han en ren blöja innan frukost, och efter frulle när han skulle tvätta händerna så började han och L prata om att gå på toaletten. Han behöver inte gå på toa, tyckte jag, men när han väl hört frågan om han ville gå på toa så skulle han självklart det! Så av med byxor och blöja, upp på toaletten och visst kissade han! Applåder och hejarop från mamma och syrran!

Efter dagis var det dags igen. Och ännu mera applåder! När pappa kom hem ville han tydligen visa honom också, men då hade han nyligen varit på toaletten så då kom det inget. Nu blev det mycket kiss-snack, men det känns så häftigt att han redan är där! Min lille plutt! Vad hände liksom? Det känns som om han nyss var en liten groda på mitt bröst..

Nu är han en stor groda som ska lyssna på samma låt om och om i bilen. Som gillar bilar och allt man kan säga brum till.Som avgudar sin syrra och gör allt som hon gör. Som är vansinnigt bestämd och slänger sig på golvet om han inte får som han vill. Som ska ha nappen så fort jag kommer till dagis. Som älskar att bada. Som vill läsa Molly varje kväll. Som snart fyller två år.

Gillar

Kommentarer

Tina,
Världens finaste och duktigaste lilla, stora groda! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886