Dofter & dyr glass

Igår gjorde barnen och jag en utflykt till Karlskrona för att hälsa på vännerna och äta glass. Det blev en dyr glass... Fick nog mitt livs första parkeringsbot - och jag måste erkänna att jag inte är riktigt säker på varför... Irriterande!! Tur att glassen ändå var god :-)

Barnen gjorde skattjakt till varandra, badade & käkade lite mer glass. Min vän Cool och jag tog en promenad med vår fyrbenta fluff och pratade om livet, som det är just nu. Vi drack te och pratade lite till innan jag med övertalning & visst tjat fick ut barnen i bilen igen för färd tillbaka mot Solsidan.


Här på Solsidan finns det två rosenbuskar. En rosa och en vit. Doften av den rosa ger mig barndomsflashbacks. Ibland när jag kommer gåendes och känner doften så fladdrar minnena förbi. Häftigt och ganska underligt det där!

Vet att jag en sommar plockade massa rosenblad i en glasburk hos min mormor och morfar. Antar att det är de doftminnena som på något sätt finns kvar och kommer fram vid doften av min egna rosa rosenbuske.

Undrar vilka dofter som kommer att ge mina barn flashbacks en gång i framtiden?

Gillar

Kommentarer