Cheesecake & björnar

Idag skulle J ta barnen till ett lekställe inomhus eftersom det regnade och C och jag skulle shoppa :-)
När de kom dit visade det sig dock vara för små små barn och L vägrade ens gå ut ur bilen. Stackaren.. Men det blev nog ganska bra ändå. De kom till köpcentrat, fick vars sin nalle på Build a bear, vi käkade på Rainforest café och på Cheesecake factory.


O my God, vilka stora bitar cheesecake det var! Skulle försöka bara smarta och beställde jordgubbar med lite glass till R eftersom han inte är mycket för tårta och så men ÄLSKAR jordgubbar. Istället för jordgubbar med glass blev det glass med jordgubbar och han bröt ihop när jordgubbarna låg på vaniljglass.. Tur att vi hade vattenglas på bordet...

Nu börjar det nog bli som vanligt när det gäller oss och packning :-) Men det har ju hänt att vi har lånat en resväska på hemvägen förr!

Gillar

Kommentarer

Fröken L,
Hallå.. 😊

Men du.. borde vara förbud på att blogga sånna bakverk, hjääälp så goda de ser ut, haha…

Ja stinas mage låter lite som L s mage.. Vi tror det kan va med mjölk, hon har lämnat prover innan men de visar inget men vi har märkt lite mer ajaj när hon druckit mera mjölk än vanligt, så är hon ju en lite kalv och älskar mjölk.. Risgrynsgröt rapar hon massvis när hon äter så det har vi tatt bort nu… hon har inte kräkt så här av sitt magonda förr.. vad tror de L har för problem då ? har ni fått nån hjälp ?

kramkram
liteomalltihop.blogg.se