Chaffis, 80-tal och gratäng

Nog för att mina vänner kallar mig för schlager-Chrille och för att de nog tror att Carola är min största idol, men jag tror att jag har varit 80-talshårdrockssångare (kille) i ett före detta liv! Grymt bra musik!!
Igår var det grillfest på sjöräddningen och det var väldigt lyckat, måste jag säga. Förutom att det kom 5 vuxna mer än planerat så var det ingen incident som uppstod. Maten tog helt slut, men jag hoppas att alla blev mätta. Den vaccumförpackade potatisgratängen vi körde med var riktigt god och jag kan faktiskt tänka mig att köpa den fler gånger när man har lite kort om tid.
L lekte för fulla muggar hela kvällen och jag, som var chaufför, väntade mig hela tiden att hon skulle rasa ihop av trötthet. Men..... klockan ett inatt tyckte jag att det var dags, fast hon ville absolut INTE hem! Hello?!? Då hade jag kört dj-battle med en annan kille och hela festen hade dansat till allt ifrån "Heavens on fire", "Han tog av sin sig kavaj", "Crazy frog" till "Be my lover" och "This is the way". Riktigt kul!! Och tänk bara vilken jäkla dj jag skulle varit om jag hade druckit drinkar ;-)
Och undrar hur gammal man måste vara för att få bli aktiv sjöräddare?
Förrsten är det ingen höjdare att låta L vara uppe halva natten.. Hon har sovit väldigt dåligt vilket medför att jag sovit väldigt dåligt. Men det är väl bara att bita ihop. Idag står det lekstugemålning på agendan och ikväll är vi bjudna på middag hos vänner :-D

Gillar

Kommentarer

Ingela la la,
Visst är den vakumförpackade gratängen god?!

Kul att det blev lyckat. Jag kan säga att hade jag varit med och du hade varit dj så hade jag haft klackarna i taket 😉

Kram
www.blogger.com/profile/152418758898993061
kvinnan med koftan,
det är toppen när maten räcker precis för då slipper man ta hand om rester.
www.blogger.com/profile/151316665659289927
Louise,
Kvällspigg liten dam ni har 😊

Jag älskar också 80 tals hårdrock. Hoppas det spelas lite sådant på galan så kan vi dansa loss ordentligt!
lollo71.wordpress.com