Blåkullahopp & godis


Igår deltog vi på en gammal tradition i Karlshamn, Blåkullahoppet. Där träffade vi Ingela med familj för en kort chitchat.

En massa små påskkärringar och påskgubbar träffades på torget och gick sedan gemensamt till en skolgård där själva Blåkullahoppet genomfördes. Efter att ha hoppat med kvast och fått pris var det dags för äggletning och även det resulterade i ett pris, närmare bestämt en godispåse.
Det har blivit myyycket godis den här påsken! Imponerande nog har R nöjt sig med salta pinnar, kex och annat och låtit L äta godis ifred. Men, det är en tidsfråga, det inser vi :-)

Gillar

Kommentarer

va mysigt ! Vi skulle gå påskparad, men det först avi mötte var en "Höna" ( just nu gillar han inte masker över huvudtaget ) och då ville viggo gå på stan istället så det blev ingen parad för oss ! men han igodis och påskägg så han klarade sig gott och väl ändå 😊
Kram
www.frokenmela.se
Fröken L,
Hej hopp..

haha jo det har blitt en himla massa godis här med, S har väl varit socker stinn i flera dagar nu och hon har en massa kvar med.. men det får sparas till lördag nu tror jag , haha..

fast å andra sidan fyller mannen min år på onsdag så då lär det ju blir socker i from av kakor och tårta ist haha..

kramkram
liteomalltihop.blogg.se
Maria,
Vilken mysig påsk ni verkar ha haft 😊
Ja fy så mycket godis det har blivit dessa dagar. Nu får det vara nog av det goda för ett tag framöver.

kram kram
omlitenochmig.se
Helen.HUSnrNIO,
Vilket kul arr med loppet =)
Trevlig annandagskväll!
husnrnio.se
Emelie,
Mysigt evenemang ju 😊 Kan tänkas att det uppskattades av kidsen också 😃

Godis fick dom i massor, åt 2-3 st var och sedan har dom käkat frukt resten. Tjejerna har aldrig varit godisråttor, men filip, ojojoj en riktig gottegris!!
undermyumbrella.se