Älskade avsnittet men små hatade Bonnie lite, varför inte ta dom där ifrån så får dom göra sig av med Kai när dom är i livet igen. Men nu vet vi ju iallafall svart på vitt att dom kan ta sig därifrån frågan är bara om Bonnie gör det eller om Kai tillslut försöker ta sig därifrån med hjälp av Bonnies magi. Och sen har vi alla problem bland dom där ''hemma''. Stefans tjej hon är ju vampyr nu och Mystic falls problemet, inte nog med att dom inte kommer hem tvång slutar ju funka när dom kommer över gränsen det är ju inte bara en som dom har kört '' åk hem och glöm bort allt de här '' med så de måste ju sluta i någon form av problem. 

Nej nu vill jag ha hem Damon!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Då kan jag lägga till ännu en serie i listan, REVENGE. Jag har som med många andra serier trott att detta inte var någon för mig men det föll mig precis i smaken, spänning. Jag älskar spänning, filmer och serier måste nästan vara spännande för att jag ska fastna för dom. 

Så den senaste veckan har jag alltså sätt 69 avsnitt av Revenge, hela nätterna och dagarna har jag suttit bänkad framför tv och nu känns det genast jobbigt att jag ska behöva se veckovis. Så för er som inte sätt Revenge gör det och häng med på ännu en serie. 

Fortsätt bara att läsa om du sett RevengeS04E03 ''Ashes''

För det första Charlotte, jag blir nästan irriterad på henne. Emily kanske inte gjort rätt alla gånger men Victoria och Conrad tog allt ifrån henne, hon växte upp under bra mycket värre situationer en henne och Charlotte försöker döda henne. Visst Charlotte har gått igenom mycket, förlorat folk hon med men pågrund av vilka jo hennes egna föräldrar. Jag hoppas att hon vaknar upp och kommer över på Emilys sida. 

Jag saknar Aiden en förlust är det ju att han dog, han och Emily var ju grymma partners. 

Polisen Jacks kollega. Är det bara jag som känner att han kommer spela en roll i nått, ha någon betydelse, på någons sida. 

Nu till det stora David Clarke är han bara tillbaka nu eller? Jag vet inte riktigt om jag vill det, då blir ju lite av Emilys hämnd i onödan och VARFÖR har han inte sökt upp hans dotter tidigare. Nu tror han att hon är död och Viktoria gör allt för att lyckas mörka att han är tillbaka och att Emily är Amanda. Men när han står där vid hennes säng, känner han inte igen henne då? Om han inte gjorde det varför skulle han inte bara slutföra det han kom dit för. Jag längtar till nästa avsnitt och jag hoppas han får reda på att Emily är Amanda då. 

Likes

Comments

Några serier har tyvärr halkat efter under denna vecka då jag lagt all min tid på Revenge men nu när jag sätt klart allt ska jag ta igen det jag missat och efter det kommer det upp inlägg om dessa avsnitt. 

Serier att kolla ikapp denna vecka är :

Sons of Anarchy

The Originals

Walking dead

Homeland

Sen har jag faktiskt en hel del serier jag börjat kolla på eller ja kollat en hel del på men så har jag hittat en annan serie blivit fast och dessa serier har bara hamnat i bakgrunden, jag ska nog välja vilka jag vill kolla i kapp och vilka som får vara vilandes ett tag till.

Här har vi några:

Person Of Interest 

24

The Killing 

Once Upon A Time 

Once Upon A Time In Wonderland


Likes

Comments


Vi börjar med vad jag tyckte om Halloween avsnittet ¨We love you to death¨. Eller egentligen är det ju inte så mycket att tycka. Det var roligt att få veta lite mer om vad dom tyckte, speciellt att vi kommer få veta vem A är innan säsong 7, men det var ju inga teorier angående A och ska jag vara ärlig hade jag velat att serien skulle dra igång nu eller åtminstone ett riktigt halloween avsnitt. 


                  


Men väntan tar slut om 42 dagar då julavsnittet ¨How A Stole Christmas¨ äntligen har premiär den 9 December. 

Likes

Comments

För ett par dagar sedan hade SoA säsongs premiär, som jag har väntat och längtat. Har inte hunnit sett det nu heller då det varit en massa att göra senaste dagarna. I kväll ska jag fira mig med lite tårta och sen blir det garanterat att se de nya avsnittet. 

Har ni sett det? Vad tyckte ni? 


Likes

CommentsJag har lyst med min frånvaro riktigt starkt på denna blogg nu. Pretty little liars har tagit en paus och börjar inte fören i december igen men nog cirkulerar det teorier om det senaste avsnittet. '' Taking this one to the grave'' var ju verkligen ett spännande avsnitt. 

Men är de verkligen så enkelt, att vi bara sådär får reda på att Ali är psyko, fejkat allting, sin egen död, att hon ljugit för alla och varit på flykt från sig själv under hela denna tid. Är något någonsin så enkelt när det gäller pretty little liars. Att Ali är lite skum ja de vet vi ju men så pass skum.Som alltid lämnar dom oss med många frågetecken när det blir någon form av uppehåll. Men jag hoppas spänningen håller i sig nu, att den inte stannar av som det gjort under resten av säsongens avsnitt. 

Men vem dödade Mona? Var det verkligen Ali, var det Cece eller vad tror ni? Många teorier om att Cece skulle ha dödat Mona cirkulerar på internet nu. Jag personligen hat älskar Mona lite gran och gillar henne skarpt som skådespelare. Tycker därför det skulle vara en stor miss att ta bort henne från serien och hoppas att detta på någon sett är fejkat. Att Mona i själva verket lever.

Vad har ni för teorier, har ni någon så dela med er!

 

Likes

Comments


Här har ni en stark film, som utspelas under andra världskriget. Åttaåriga Bruno tvingas flytta ifrån sina vänner och tryggheten i Berlin till landet, där han far är befälhavare över ett koncentrationsläger. Bruno vet inte om vad hans pappa håller på med och utforskar omgivningen på egenhand. Han lär då känna Shumuel, en judisk pojke som är runt Brunos ålder. Shumuel är fånge i koncentrationslägret och utan Brunos föräldrars vetskap uppstår en vänskap mellan pojkarna.

Likes

Comments


Det jag tänkte börja med att ta upp är Alison. Tycker ni det hon gjorde mot Hanna och hennes mamma var okej?

Jag anser inte det. Att blanda in Hannas mamma bland fler lögner och få även henne att hela tiden ha ögon i naken är inte okej. Hannas mamma har redan ett förflutet inom polisen och behöver inte få mer. 

Jag kan förstå Ali också, hon har precis förlorat sin mamma, en mamma som begravde henne levande, men trotts allt hennes mamma. Hon vill väl antagligen ha någon att luta sig mot och att en vuxen ska tycka synd om henne, MEN det är ju inte sant. Ali verkar många gånger glömma att även dom andra fyra tjejerna är lika mycket jagad av A. Medans Ali har flytt så har dom blivit trakasserade av A varje dag. 

Sen att blanda in Hannas mamma och få det att framstå som om det var A, kommer inte det att reta upp A ännu mer? 

Till det andra, Jack. 

Dumma, dumma Jack. Du ska gifta dig med Hannas bästa väns mamma, vad tror du kommer hända? Att Hanna kommer falla pladask i din famn. Nej, nej, nej Hanna är smartare en så. Nu måste bara Aria ta sig i kragen och inse att detta inte är något man ljuger om, sluta skäll på Hanna för att hon talar om sanningen för dig. Är det fel att beställa en macka av någon som ska vara en vuxen människa och som sagt Arias mammas blivande man, ja då är de många som behöver tänka om, det ska inte spela någon roll om Hanna vandrade in naken, han ska inte tänka i dom barnorna iallafall. 

Och sedan till det tredje, Caleb och Hannas drickande.

Vad tycker ni, är de okej under omständigheterna eller väntar vi bara på att något ska gå ännu mer snett och att A har ännu ett tillfälle att skaka hela deras tillvaro upp och ner, IGEN.

Och den ständiga frågan, vem eller vilka är A. Jag vill ha något svar. 
Likes

Comments

Här kommer fredagens film tips, lite sent men här är den. Ni som inte sätt Divergent och som gillar, spänning, kärlek och tjejer med lite skinn på näsan bör se denna film. Jag gillade den, såg den på bio för ett rätt bra tag sedan nu. En film då man får hänga med lite men en helt klart se värd film.

Det går fort för Tris att förvandlas till en riktig fajter från att ha varit rädd och svag. Efter ett tag hittar hon även kärleken bland en massa hårda fysiska och psykiska prövningar. Divergent är en thriller som utspelar sig i en inhuman framtid, där människor delas in i olika grupper som baserar på deras personligheter. En dag varje år måste alla sextonåringar välja vilken grupp dom ska tillhöra för resten av deras liv. Vilket blir Beatrice val, följer hon vem hon innerst inne är? 

Likes

Comments