Den andra veckan 20.02.2020

En vecka har det gått sedan senast jag skrev här, för mig känns det som ett helt liv. Allting känns fortfarande så overkligt, att jag är här, att jag flyttat hit själv och att jag kommer vara kvar här så länge.

En nära vän som jag lärt känna här beskrev det vi alla tänker häromdagen. "Man skulle nästan kunna åka hem nästa vecka och vara helt nöjd" För det är verkligen så det känns. Jag har på två veckor lyckats fått så mycket upplevelser, intryck och vänner att jag inte ens kan föreställa mig vad resterande 90% av terminen kommer att kunna ge mig. Trots det så känns allt fortfarande så nytt att det blir surrealistiskt. Det känns ungefär som att jag går runt i en dröm där ingenting är på riktigt.

Drinkarna på Paradiso - WOW! Det är kö utanför den baren varje kväll.

Till och med vattnet var vackert

Förra veckan gick jag ut 5 av 7 dagar vilket har resulterat i att jag tvingat mig själv att ta det lite lugnare denna vecka med utgångarna. Det känns lite som att jag har adrenalin i kroppen dygnet runt för har så mycket energi trots att jag är igång all min vakna tid (sov i snitt 4 timmar per natt förra veckan så är ganska mycket vaken tid också haha). Blir så fruktansvärt rastlös så trots att mina stämband gav upp i lördags så har jag varit iväg på både middagar, myskvällar, luncher, stranden och IKEA denna vecka.

Glassbar vid stranden

Godaste pizzan jag ätit i hela mitt liv kostade 90 kr

Har fått så fina vänner från hela världen vilket är helt fantastiskt, det finns så mycket att prata om med folk från olika nationaliteter! Har planerat in en hel del nu till helgen så vet verkligen inte hur mycket jag kommer kunna skriva här men jag saknar er där hemma och det finns alltid tid för ett samtal, det lovar jag! Kram

Gillar

Kommentarer