Alex 05.03.2020

För en vecka sedan kom Alex hit för att hälsa på. När vi såg varandra var det som att vi båda blev chockade över vilken kärlek och energi som finns mellan oss. Vi har aldrig varit ifrån varandra såhär länge sedan vi träffades första gången 2016. Jag känner mig nykär minst sagt.

Det har fortsatt att vara riktigt vårväder, nästan som tidig sommar. Det var Alex första gång i Barcelona så tillsammans har vi promenerat vi runt i El Born, El Gòtic, Plaça de Catalunya och Barceloneta för att upptäcka staden. Bara första dagen hann vi gå runt 18 000 steg.

Längs vägen besökte vi mängder av caféer och restauranger, såklart besökte vi mitt favoritcafé där jag varit så ofta nu att de hälsar mig välkommen tillbaka. Beställt en hel del från menyn nu och älskat a l l t. Senast blev det denna vegan club sandwich.

Har aldrig ätit så mycket tapas som jag gjort dessa dagar.

Det blev några frukostar och en hel del solade tätt tillsammans på balkongen och på stranden.

På lördagen gick vi till en förfest hos några vänner till mig här för att sedan gå till en klubb i El Gòtic. Väldigt rolig kväll!! Kändes så bra att Alex och några av mina nya vänner här har fått träffa varandra. Vi var lite slitna dagen efter men tog oss ändå ner till stranden för en lunch och en kaffe.

Vi njöt så mycket de dagarna han var här. När han åkte i tisdags fick jag så mycket hemlängtan och så fruktansvärt ont i hjärtat, har inte haft så ont i hjärtat på väldigt länge. De här dagarna med Alex påminde mig om mitt liv och alla de jag älskar i Stockholm som jag saknar så mycket.

Har planerat in lite roliga saker för helgen så känns bättre nu men hemlängtan hänger kvar. Jag vill verkligen njuta av att vara här, att få chansen att bo i en ny miljö med nya människor i ett helt nytt sammanhang, det är en gåva!

Träffar honom igen om tre veckor, jag längtar!

Gillar

Kommentarer