Header

Åå vad skönt det var att få sätta sig! Hela dagen har jag jobbat och har just ridit klart men än är det inte slut på jobbet...

Jag ska:

Ge hästarna vatten.

Städa mitt rum ( om jag orkar😉 )

Städa stallet.

Packa till Falsterbo.

Mocka 1-2 gånger till ( eftersom att våra hästar står inne när det finns så mycket insekter )

Släppa ut 15 hästar.

Ta in 2 hästar igen efter jag släppt ut dom.

Hjälpa till med maten...
Ja det var lite vad jag ska syssla med nu😉

Hoppas ni får en lugn kväll iallafall! PS jag kommer med ett till inlägg lite senare ikväll.

Kram Julia

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte bloggat på länge haft så mycket och göra dom senaste dagarna men jag kan berätta hur det gick nu helgen när jag tävlade istället. I Lördags kom jag 2 med hela 69% ( i dressyren ) som jag är jätte nöjd med och senare på söndagen red jag först en LD+ ( i hoppning ) och gick dubbelnolla och vann den klassen. Senare när jag red LC så gick det inte lika bra eftersom att jag drack för lite och fick ont i huvudet. I LC:n fick jag ett stop ( eftersom att jag hade ont i huvudet och då red för lite ) och kom inte vidare till omhoppning. Det slutade med att jag kom 2 i kombinations tävlingen som jag är jätte nöjd med. Idag ska jag bara ta det lite lugnt, Bellman ska få vila och jag hade tänkt att jogga en sväng för att få bättre kondition.

Kram Julia

Likes

Comments

PPPPST!!!!!
Frida är i Spanien i dom kommande 11 dagarna.

Ska försöka uppdatera ändå. Men om ni inte hör något av mig så vet ni varför!😉

Likes

Comments

Nu rullar vi på vägen hem. Sista rundan blev jag väldigt nöjd med! Det var 10 cm högre och han rev bara 2 hinder. Vi hade ett riktigt bra flyt.
👍🏼
Nu ska vi hem. Jag ska packa, städa, äta, fixa med Mac och Flicka. Är så jäkla trött! Hade så länge!
💞

Likes

Comments

Väldigt onöjd med första klassen... Rent ut sagt jävligt besviken. Jag och Mac hade under tempo och han rev alla hinder förutom 3. Vi ska hoppa en klass till. Då ska jag ha mer tempo och bara fånga upp han innan hindret. Hade så länge.💞

Likes

Comments

Super trött, blå fot och smutsiga kläder.
Men vi ändå påväg till tävlingen. Jag är inte så nervös. Har inget att förlora typ. Är nöjd med det vi presterade igår så skiter i om det går åt helvete.
😂👍🏼 Jag ska alltså hoppa idag. LD + och LC. Glömde berätta det men i går var jag och Julia på samma tävling!👏🏼 Vi kommer tävla mot varandra idag också. Hoppas att team ponyx tar nån placering! 😏 Hoppas ni har en härlig helg! Hörs sen!☺️

Likes

Comments

Idag red jag och Mac vår första lokala dressyr! 😃👏 Det var jätte kul och är verkligen något jag vill satsa på! Hela programmet enligt mig gick bra. Han trippade lite mycket i kanterna men annars var han super duktig! Vi fick 61%. Personen som vann hade 70%..😅 Men jag var nöjd ändå!
Julia och Bellman var super fina och tog till och med en andre plats!!!😱👏
Bra jobbat Julia!💕
När vi kom hem spolade jag Mac. Nu ikväll ska jag knoppa och smörja. Har. Nyss kommit hem från stranden och är super trött.
Duktig som jag är så trillade jag ner mellan klipporna och i vattnet bland krabborna.
Pajade min häl så nu är den svullen och jag kan inte sätta ner den. Men jag tänker ändå hoppa imorgon! Får i värsta fall släppa stig bygeln. 😂
Men nu ska vi grilla. Sedan ska jag ut och gå med Flicka. Även städa hennes bur. ❤️
Hade så länge💕

Likes

Comments

Nu har jag ridit klart för idag och ska strax ta ett litet dopp i polen ;) Bellman kändes mjuk och fin idag och jag hoppas han känns lika fin imorgon på tävlingen. Jag skriver mer imorgon och ska försöka filma min ritt så ni också kan se den!

Kram Julia

Likes

Comments

Imorgon blir det kombinationstävling med Bellman. Vi ska bara åka dit och träna hade vi tänkt eftersom att det börjar närma sig SM nu så alltså ska jag bara rida en LC:1 och på söndagen hoppa en LC med honom.

Pssst... igår skrev jag att jag var sjuk idag är jag frisk igen efter att haft feber ( för er som undrade ) :)

Kram Julia

Likes

Comments

idag har jag tyvärr vart sjuk nästan hela dagen så jag har inte så mycket att skriva om. Men jag kan berätta lite om igår istället, igår hade jag hoppträning för Anne Persson. Det gick bra förutom att jag fick 2 stop på grund av att vi kom fel på hindret men annars var Bellman framåt och kändes väldigt fin. Om jag är frisk imorgon hade jag tänkt att rida ut honom en sväng eftersom att han vilade idag.

Kram Julia

​Bild från Varbergshoppet 2014

Likes

Comments