Header

Tittade in på den här bloggen för några dagar den, nästan 1,5 år efter vi bloggade, och wow, vi hade faktiskt flyt ibland. Härliga inlägg och bra uppdatering,

Så tänkte att jag skule göra en liten uppdatering om hur våra liv ser ut just nu.

Jag & Ellen är såklart fortfarande bästaänner, Ellen är liksom den bästa människan jag känner, men vi bloggar inte tillsammans. Och för er som mejlat in och frågat om det, i kommer nog inte göra det, men det ändrar absolut inte våran relation, vi pratar varje dag, går på samma skola och har bästa vänskapen.

Ellen bloggar tyärr inte ( :-( ) men jag, Emelie gör fortfarande det. Så kika in på den HÄR. Den heter www.nouw.com/emeliejonsson. Ellen hade en tidigare blogg men som hon tyvärr inte uppdaterar längre, men HÄR hittar ni den iallafall.

TB till min och Ellens blogg

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Okey, vi har fattat beslutet att läggs ner bloggen och ta en Bloggpaus i två veckor ungefär. Eftersom vi har gått spikrakt neråt och inspirationen sjunker så är der inte kul längre helt enkelt.
Så om två veckor så ska vi vara redo att sätta igång med nya fräscha bilder och mer eld i tummarna. Ses då!
-Ellen & Emelie
Likes

Comments

Har precis kommit hem från skolan och ska snart ta mig ett litet mellanmål och vänta på att Allis ska komma. Vi tar bussen tillsammans vid halv fyra så vi är där kanske vid 5 eller så.

Så mycket mer har jag inte att berätta.. Men jag har haft en härlig dag, liite fram och tillbaka bara. Hade en lektion om betyg och hur dom tänker när dom ger oss en bokstav. Tror många blev stressade och bara "Men shit! Nu är det på allvar!" Men jag har bestämt mig att var lugn. Inte hetsa upp mig eller vara hysterisk om det kommer ett oförberett prov. Utan ta ALLT som det kommer och bara rulla med.

Hoppas ni har haft en bra måndag!

-Emelie


Likes

Comments

Skola, plugg, sitta still halva dagen och räkna matte. Tagga..

Idag är jag på sånt där "måndag-humör" inte glad - inte ledsen, bara... Jag vet inte vad man kan säga. Jag är inte på något humör. Jag bara är.
S
åå, idag? Idag blir det stallet, Diva & Palle ska tas hand om och Diva ska ridas i paddocken eller i manegen. Har kommit till en fas i igångsättningen där jag kan jobba mer och galoppera mer. Så det ska vi göra. Lite annurlunda men inget att ropa om.

Har satt tidsinställda till er så att ni inte blir utan uppdatering
idag.
-Emelie


Likes

Comments

I våran stall har dom nu bestämt att man inte får ta kort på sin häst när man rider. Den enda gången det är tillåtet är under tävling & i hagen..

Hur ska jag & Ellen hålla igång den här bloggen då, när man inte får ta kort på sina hästar!? Vi vet inte vad vi ska göra, men det ser inte så ljust ut just nu för den här bloggen. Vi kommer återkomma med ett beslut om vad som händer snart. Under den tiden så kommer vi blogga som vanligt. MEN vi är tvugna att hitta gamla bilder att lägga upp, annars har vi ingen chans.

Puss. -Em
Ursäkta språket men det suger. På riktigt - det suger...

Likes

Comments