Hejsan Hejsan , nu känner jag att det har gått en VÄLDIGT lång tid sen förra inlägget & de är jag & (andra) Annie jätte ledsna för att ! Så nu har (Vi) mycket att berätta !

Vi kommer att lägga ner bloggen på grund av att vi skall sluta med Maja & Niva , för att Annie C ska skaffa foder häst & Niva skall lånas ut på foder & kände att vi va klara där både jag & Annie C kände de ! & vi vill gå vidare med hästarna till en högre nivå helt enkelt !

Jag (Annie J) letar nu ny sköthäst ! & jag tror att jag hittat ! Våran granne har travare & jag & min syrra skall försöka göra dom två travarna till riktiga stjärnor ! & jag vet att de kanske inte är att ta våran ridnivå ett steg högre ! Men de är liksom ändå en utmätning & vi skall anta den utmätningen ! Vi va & kollade lite på dom i dag i hagen & dom va jätte lugna & fina , dom har inte blivit ridna på ett tag så dom är inte så vana me de ska vi allt fixa & försöka så dom kan börja hoppa lite sen då ! & då hade jag & min syrra tänkt göra en blogg ! Där kan ni följa då våran resa med dom två blivande stjärnorna ! Dom är under 10 år gamla & jag tycker att de är en riktigt bra ålder ! Så när vi är färdiga med bloggen så kommer jag skriva den här !

Men nu hoppas jag att ni fattat läget lite mer iaf , i morgon blir de sista gången jag rider Nivis & de kommer bli sorgligt ! Men vi har ju knöt henne så jätte länge & de va nog bäst så annars hade jag nog bölat sönder just nu ! Men ni får sova så gott , så kommer de ett inlägg när bloggen är färdig ! Natti


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan , vet att dom här bilderna är väldigt sena , men har inte haft tiden att lägga in dom ! Detta är iallafall bildens från Måndagens ridpass

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering, båda jag och Annie j är i våra stugor!
Dagen ser ut så att jag (Annie C) och min kompis tänkte åka upp till Maja och niva och rida lite, tänkte inte göra något så värst jobbigt bara rida igenom Maja lite och få igång henne igen! Var typ 5 dagar sen jag red henne så!
Imorgon så ska vi båda åka till våra älskade ponnys.
Ville bara säga att dom börjat på grönbete nu! Det är jättebra för Maja, för hon bygger inget fett när hon får hö, och då kan hon inte bygga muskler, hon blir bara smal, men hon börjar alla redan få lite mull ( dom har bara varit i hagen i en vecka)
Så det tycker jag är sjukt bra :)
Ha det nu så bra resten av lång helgen!


Likes

Comments

Mys i den underbara vädret


Likes

Comments

Jag tyckte att skärpan va så bra endå på alla bilder så jag redigerade inte bilderna , men här får ni lite bilder från idag !


Likes

Comments

Denna helgen spenderade jag ju i stugan & jag har haft en otroligt rolig helg men mina nära & kära & passade också på att ta premiärs doppet ! Denna gånger blev det den 19 April & de va svin kallt men kände yolo liksom hahaha , här får ni lite bilder , Kram Annie J


Likes

Comments

Idag var jag och Amanda hos majsen, vi övade lite på galoppfattningar och formningen o lite så, inte nått så speciellt, jävligt varmt var det iallafall! Modig var med uppe och sprang lite.
Det var inte så mycket att skriva försökte bara uppdatera lite :)
Ha en fortsatt go dag
(Gammal bild)


Likes

Comments

Hello hello, igår red jag Maja med Emmelie! Tyvärr tog vi inga bilder, Vi var mer fokuserade på arbetet ;) formade och red igenom henne ordentligt innan vi hoppade några hinder :)
Modig var väldigt busig, han sparkade Emmelie i magen :O tur att han är så liten ;)
Imorgon blir det uteritt och besök i en ny paddock med Amanda! Ska bli spännande om vi börjar rida i den, återkommer imorgon :)


Likes

Comments

Det här satt inte fel , lite glass & jordgubbar *MMmmm* de bästa jag vet , nu säger jag godnatt till er alla ! Puss & Kram från mig / Annie J


Likes

Comments