Hej!

Okej, jag ska vara helt ärlig nu - uppdateringen suger!

Förlåt för det men jag aka försöka bli bättre, har iaf fått min mobil nu!

Hoppade iaf 80 på Sven i Söndags!

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsaaaan!

Idag red vi med skolan, bara för att så red jag Einar, han är en B-ponny och super snäll, lite lat men super trevlig att rida. Han bråkade lite med mig men det gick bra. Vi red ut och han jobbade fint i form. Sen galopperade vi lite i ridhuset också. Då bråkade han lite men jag fick ett spö och satte honom på plats och sen var han snäll som ett lamm.

Sen följde Filippa med mig hem och så red vi ut. Jag red Sarona och Filippa red Sven. Ni undrar säkert varför jag inte rider min häst men det är för att Sarona är väldigt svår att få fram och Filippa gillar Sven mer så 1 gång i veckan kan hon få rida Sven faktiskt, jag har verkligen inget emot det. Vi hoppade över en pinne som var ca 50-60 i skogen och Sarona hoppade högt över, Sven också. Sven såg fin ut inför på Lördag när det blir pay and jump på 50 och 60. Filippa sa att han kändes fin. Sen åkte vi hem och åt och nu har hon precis åkt hem.

Imorrn följer hon med mig igen och vi kanske kör lite challenges osv, får se eftersom det blir en stallfri dag imorrn. Jag vet att vi ska laga mat också.

Bild på mig och Zita för 100 år sen!

Kraaaaam!

Likes

Comments

Hej!

I fredags red jag dressyr på Electra, hon gick jätte fint, lite pigg men ändå väldigt fin, skänkelvikningarna var lite tröga i vänster men annars var de super fina. Öppna gick hon också otroligt fint i både skritten och traven. Förvändgalopp var inte heller några problem, en gång bytte hon galopp men det var 110% mitt fel. Är jätte nöjd iaf.

Idag red jag dressyr på Sven för en ny tränare, har tränat för henne innan men nu ska jag börja igen. Vi jobbade galopp fattningar och volter, eftersom han behöver mer muskler så gick fattningarna lite segt och volten också men han kämpade på bra trotts att det var svettigt.

Senare idag städade vi hela anläggningen. Det tog typ 2 timmar men fint blev de, på Lördag taggar vi P & J på min ridklubb. Har inte bestämt om det blir 40 och 50 eller 50 och 60 men P & J blir det iaf. Sen på Torsdag ska jag leda Svinten, Bim och Zita på ponnyridning (Svinten och Bim är några ponnyer jag ridit innan men de är extremt gamla nu och har i stort sett pensionerats). På Onsdag ska jag väl ut och putsa Svinten och Bim's saker (Elvira putsar Zita's eftersom de står i olika stall). Sen ska jag kanske fläta svansarna så de blir lockiga tills på Torsdagen och sen blir det kanske en fläta eller nåt i pannluggen, Svinten är ju fjording så hans man är lite svår att fläta eller nåt och det är bra om barnen som vill rida kan hålla i Bim's man så den ska inte flätas eller något. På Fredag tänkte jag rida Sven, får se om jag rider ut och klättrar eller har markarbete. Imorrn är det ridning med skolan som vanligt och sen blir det rida Sven, kanske Sarona. Resten av veckan ska jag bara ta det lugnt!

Sen har de ju förstört våran paddock... Våran paddock är egentligen bara en åker med stockar på och nu har de typ plöjt den åkern så vi måste rida i hagen men det är typ bara bättre så vi får se vad som händer i veckan!

Kraaaaam!

Likes

Comments

​Hej!

Eftersom jag är sjuk så har det inte hänt så mycket så bara för lite uppdatering får ni mina 5 favoritåtar i April 2016!

1. Din idiot - Norlie & KKV

2. Efterbralla - GMX & Jockiboi (Egentligen är den inte så värst bra men lyssnar på den 24/7)

3. Mama said - Lukas Graham (Gammal i know)

4. Eyes shut - Years & Years

5. Golden - Lukas Graham

Sen är det ju fler låtar (*host* absolut inga The fooo låtar *host*) men dessa är några av de!

Kraaaam!

Likes

Comments

​Hej!

Ja, vad hnde egentligen med uppdateringen? Haha, ska försöka uppdatera mer!

Kram

Likes

Comments