Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Idag blir det en ridtur på sniffan, var ett tag sen för jag mådde inte så bra i måndags så jag hoppade att rida då. Men de ska bli kul att rida henne igen, slutade så bra sist! Blir väll ett vanligt dressyr pass, öva på att hon ska lyssna så bra på mig som möjligt!
Men vi hörs!
Kram

Likes

Comments

Hejsan på er glada läsare, har varit rätt dålig på denna blogg tyvärr..vem var de som var så glad att ha två bloggar? Inte jag iaf ;)

Men strunt samma! Hoppade på sciller idag och det gick så himla bra, en sciller borde som sagt alla ha, han är som en mänsklig vältränad elit idrottare, han kan de mesta och är välutbildad, men som vi människor har vi också dåliga/bra dagar och denna killen han uttrycker sina känslor! Idag var han i topp skick, han levererade! Började med att renodla hjälperna, och han lyssnade på gas, broms, sid förande och allt annat, härlig framridnings känsla, sen travade jag fram på 4 bommar på medellinjen, de gick fint, pirrade väll till lite i kroppen dom första gångerna men sen slappnade han av så fint, höjde sedan upp eftersom, och jag känner mig så trygg med den här ponnyn så vi testade varandra lite idag, klarar vi detta? Kan vi kanske höja ribban? Och sista hindret låg på 100 cm, och han hoppade med sånt flyt, han såg paradiset på andra sidan hindret och bara sög tag, vilken känsla, lite mer träning fram till nästa lämpliga hopptävling/träning så får vi se hur de blir den dagen!
KramLikes

Comments

Hejsan! Bättre sent än aldrig eller ;) Var ju i stallet förut, men innan marcelle kunde rida så var jag tvungen att hoppa upp och rida, ponnyn var liksom över energisk, att en sån liten sak kan vara så full av energi! :o Men hon var sjukt fin när jag red, sökte sig lång och låg, mycket avslappnad, de få jag jobba vidare med imorn! :) Sen fixade jag ju alla andra stall sysslor också!
KramLikes

Comments

Hejsan! Har nu designat om bloggen lite, en enkel design med lite jul tema :) De kan vara lite mysigt med lite jul känsla på bloggen också tyckte jag, idag ska jag till stallet och rida sniffan, tar även med mig lilla syster marcelle som är häst tokg så kan hon få rida lite på henne också, så ser dagen ut än sålänge!

kram

på bilderna är de estelle och noblesse i somras, ååh saknar så!


Likes

Comments

Hej på er! Kom hem från stallet för 1 timme sen typ, har fixat mig och lite sånt! Red dressyr idag på självaste Noblesse och de gick obeskrivligt bra, så eftergiven har hon aldrig varit med mig på ryggen, och hon förändrades inget över cavaletti, hon var jätte fin, och de kändes som att ta förhållningar i en gummisnodd, och hon hade verkligen tryck men de var ett tryck som tog i med musklerna inte med farten, åh dagens känsla kommer jag leva länge på, hon är så underbar! Sen efteråt så fixade jag ju sniffan, longerade henne lite bara, kände att jag inte orkade med ett pass till så imorn får de bli lite ordentligare :)
Kram
KramLikes

Comments

Hej på er! Kom hem från stallet nyss. Hoppningen på Sciller gick ju bra tillslut, det var en övning med mycket bommar här och var så han fick tänka mycket vilket han till viss del inte tyckte om till en början, han stannade lite, tog några överraskande språng när han var redo men inte jag hehe, ne men han är helt enkelt inte säker med bommar, för när hon höjde upp hinder sen och fog bort bommar så tyckte han de var lätt som en plätt, men dom där bommarna var riktigt irriterande.. Han hoppar också väldigt speciellt, jag tycker om den typen av hopp, om dom inte är för stora för då är de svårt att följa med, annars en super härlig lektion :)
PussLikes

Comments

Hej! Dags att damma av denna stackars blogg lite kanske! Har helt varit inne i den nya, blev så bekvämt med vardags bloggningen. Men jag har inte varit i stallet något i veckan mer än i måndags när de va studie dag, då red jag ut en sväng på sniffan på morgonen :) Riktigt härligt, dock var ponnyn helt galen, jag klättrade lite i backar med henne och rätt som de var så kom de lite bock språng här och var ;) En busig liten tjej! Och lite news har jag även att komma med!

På torsdagar nu mera ska jag väll rida sciller på lektion så han sätts på plats och lite avlastning för familjen Skondras som är i stallet så flitigt annars, bara kul att hjälpa till liksom, så jag sköter ridningen och rubbet på torsdagar med sciller killen :) Får se om jag har han på dressyr tillfällena annars rider jag väll efteråt. Och på söndag är det MiniCR på sciller också, startar 40-50 så han får flyta på och få en bra start, är inte ute efter att plocka rosetter, bara träna lite så han kan vara lugn i framtiden, han är ju lite speciell, och räven bakom örat vet man aldrig när den kikar fram inte ;) Men nu blev de ett väldans långt inlägg! Men ni får ha de och jag ska uppdatera denna blogg i helgen också med lite design mm!
Puss

Hästarna med lite extra focus på nu! Och pinglan längst ner kommer de bli fason på förr eller senare :)


Likes

Comments

Hej! Har bestämt mig för att fixa två bloggar, en häst relaterad då jag fof vill utvärdera min ridning osv och en vardags relaterad eller hur man ska förklara! Ni måste nästan hålla med om att de blir rätt rörigt med både vardag och hästar i en och samma blogg, vissa bryr sig inte ens om hästar som läser min blogg, iof då behöver man ju inte läsa, men jag provar detta och ser hur de känns! Så jag bloggar alltså här när jag ridit osv :) Så om ni vill läsa resten av alla dagar som händer mig i veckan så finns jag här

http://www.nattstad.se/michellepersson

Nu måste jag sova! Har ingen sovmorgon eller något imrn, stackars mig..

pussLikes

Comments