Hej!
Idag red jag på Rosette och hon var jättefin! Vi körde med snodden och hon trampade verkligen under sig!
Det var en sockerbit i padocken så jag, Johanna & Wilma turades om med att hoppa hindret och sedan ge varann kritik sedan så testade vi att göra som de andra sagt till en och sedan ge nästa kritik osv!
Det var en kul övning och jag kände att alla nog utvecklades lite!!

I skolan idag hade vi sista NP för året (😅). Vi skrev en berättelse om vänner (på engelska)! Jag tyckte först det var ett svårt ämne men tillslut blev jag nöjd!

Haha måste berätta typ världens roligaste händelse! Jag satt och väntade på bussen varav att jag ser att Wilma får skjuts utav sin morfar och Wilmas mamma säger att jag också kan hänga med. Så vi får ju då skjuts till början av vår väg och då kommer vi på att vi ska skynda oss så att vi får mocka först men när vi äntligen kom fram till vägen till stallet så kör en bil förbi och stannar! Vi bara va,Dem rider ju inte?! Men vem hoppar inte ut ur baksätet om inte Johanna Alida Eriksson! Vi bah NEJ!! Men jo det var Johanna och vi skulle in få mocka först *gråter* (Haha nej men aja)!

Var bara tvungen att lägga in bild när jag för första gången i hela mitt liv hoppar åttio centimeter Haha gud vad jag har utvecklats!

I övermorgon taggar vi till tusen i Hermanstorp!!
Kraaam!!
//Tilde🦄

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments