Idag motionerades hästarna barbacka på ridbanan, intågen av tjejerna ramlade av!!! Det är så roligt att se tjejernas framsteg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår hade jag två proffsiga hästtjejer med mig till stallet, lyxigt värre!!! Jossan och kompisen Tindra gjorde iordning Sorbits och jag fick ha Frode för mig själv. Fast när det var dags att rida så fick jag mest stå på egna ben, tjejerna ville inte dela med sig av grabbarna....

Har man jobbat "hårt" på banan är det gott med lite godis efteråt, grabbarna älskar sin mineralsten i hagen och delar gärna !

Likes

Comments

Idag åkte vi direkt till stallet efter skolan för att fylla på vatten i hagen åt grabbarna. Lite kel är obligatoriskt!
Nu väntar vi på att pappan i huset ska komma hem så att vi kan åka till stallet och motionera hästarna. Igår tränade tjejerna på hörnpasseringar och ridvägar, idag blir det nog lite slalom mellan koner....

Likes

Comments

Vi har ju en fjording oxå, underbara Frode som vi köpte i december förra året. Bästa köpet vi någonsin gjort!!

Likes

Comments

Igår kom Sorbits, stallets nya stjärna och tjejernas läromästare. Sorbits tog det hela med ro och var stencool hela tiden, underbara lilla häst!

Mathilda hade tyvärr skadat foten så det var bara Jossan och Torun som red Sorbits idag. Lite skritt på ridbanan med fokus på ridvägar och hörnpasseringar blev kvällens uppgift och alla tre får mkt väl godkänt.

Likes

Comments