Kommer pappa ens kunna komma fram med bilen till stallet är frågan. Det var nog krångligt att slira runt på vår igensnöade gata haha.

Stannade hemma eftersom det inte gick bussar och en utav våra bilar kom knappt fram ur garaget. Sjukt. Hoppas hästarna inte har något problem med så mycket snö.

Jaja har skickat iväg ett mess till stallägarna och frågat om det går att komma fram.

// Selma

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tog mig ut till stallet, usch vädret är inget roligt super kallt! Stall ägaren ringde tidigare idag och sa att Alli såg bra ut i benet, nu är det bara såren som skall läka. Men nu kan vi börja skritta lite smått!

Gjorde rent såren med varmt vatten och tog bort all gammal kräm och smörjde på med nytt lanolin, sjukt bra kräm som funkar till allt.Ett stort tips till alla där ute som letar efter en riktigt fet och vatten avisade kräm!

Likes

Comments

Tänkte tipsa om en jätte bra youtube kanal som handlar ridsporten och mesta dels om dressyr vilket jag anser det mest viktiga inom det praktiska. Alla grunder kommer ju från Dressyren.

Dressyrbloggen.se

Allt från hur man lindar ben på bästa sätt till hur man gör en skänkelvikning. Simpla till svåra saker.

Likes

Comments

Ja, dorre var övertaggad kan man säga. Gick nästan inte att ta några förhållningar. Men tillslut fick jag lugnat ned honom. Övande lite på tre cavalettis på mittvolten och jobbade mycket med att få med yttersidan som ytterskänkel har en stor betydelse för att ens funka.

Likes

Comments

Japp, träningen var blandad. Från att gå perfekt till att vara en skänkeldöv samt tuggummi häst som snabbt ändrades. Blir nog ingen anmälan till bohuscupen individuellt för dressyren utan hoppning i lag och kanske individuellt.

Vi får traggla vänster gallopp eftersom han är ojämn. Alla detaljer måste arbetas innan tävlingssäsongen.

Therese är verkligen en väldigt bra tränare!

Jaja bättre tider kommer!

Likes

Comments

Åkte ut till stallet en snabbis. Promenerade med piggis ponnyn, hon gnäggade och ville gärna springa lite före. Benet var bättre, svullnaden hade gått ner och nu har hon bara sår och är lite varm. Nu skall hon skrittas i några dagar och sedan sättas igång lite smått. Nu räcker det med skador för oss, vi skall snart tävla bohus cupen. Och då skal vi vara väl förberedda utan en massa uppehåll.

Likes

Comments

Idag tog mamma stallet, då jag hade fullt upp och fick inte ihop min dag. Mamma kände på Allis ben och det var varken svullet eller varmt så imorgon tänker jag att jag sitter upp och joggar igenom henne.


/Anna

Likes

Comments

Idag så var han riktigt duktig, han var helt ok lyhörd osv!

En nära vän till mej rider på samma stall och idag var även hennes lillasyster med på 11 år och wow vad duktig, både gallopp och lite sockerbitar fixade hon, inte så konstigt eftersom hon ridit i 9 år. Hon ska eventuellt börja rida som medryttare på en jätte fin B-ponny som gått mycket som tävlingsponny, även han som jag började tävla smått på. Riktigt kul btw.

Likes

Comments

Dagens pass får bli markarbete vilket både jag och Isidor gillar. Hittade denna super bra övn. på Hippson .

Kan även tipsa om att den sidan erbjuder fler övn. Så kika in där om du har idétorka på övn.

//Selma

Likes

Comments

Åh så fin han var idag! Min tränare sa att han verkligen hoppade med hela ryggen. Det går verkligen bara framåt!

Vi hoppade lite oxer, räcken och femstuds. Lyckad träning på fredag har jag en dressyr träning inbokad och hoppas den blir lärorik!

Likes

Comments